Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Як дізнатися свій колір аури і що він означає

Джерело:  online.ua
Як дізнатися свій колір аури і що він означає

Навколо кожної людини є низькочастотне електромагнітне поле. Згідно з древніми духовними практиками, це енергетичне поле називається аурою. При цьому аура має декілька шарів, а їх колір залежить від нашого емоційного та фізичного стану. Гід Онлайн розповідає, як дізнатися свій колір аури по даті народження та про що він свідчить.

Як дізнатися колір аури по даті народження?

За словами езотериків, аура людини ділиться на 11 відтінків, кожен із яких відповідає за особистість та основні риси характеру. Для того щоб дізнатися колір власної аури, слід скористатися спеціальним розрахунком. Та варто зазначити, що такий розрахунок доволі відносний та не дає стовідсотково правильного результату.

Справа у тому, що дата народження, згідно з сучасною нумерологією, визначає лише вроджені особливості особистості та її схильності до певних видів діяльності та типів поведінки. Які і виявляються у вигляді певних відтінків, що домінують в аурі. Але в чистому вигляді це все спостерігається тільки в дуже маленьких дітей, оскільки чим старшою стає людина, тим більше на неї починає впливати набутий досвід. І до основного кольору аури починають підмішуватись додаткові. Однак основа нікуди не зникне, хай навіть і проявлятиметься менше, ніж раніше.

«Вирахувати» колір аури можна таким чином – складіть всі цифри з дати свого народження, після чого приведіть отриману суму до однозначного числа. Не можна приводити до однозначної цифри лише два числа – 11 та 22, оскільки вони мають свій окремий колір.

Так, наприклад, якщо ви народилися 13.11.1991 року, потрібно скласти цифри 1+3+1+1+1+9+9+1 = 26. Складати потрібно доти, доки ви не отримаєте число від 1 до 12. Враховуючи, що 26 більше ніж 12, необхідно додати 2 та 6. В результаті вийде цифра 8. По ній можна знайти відповідний вам колір аури. Саме вона буде вашим «числом долі» чи «числом життєвого шляху». І саме по ній можна визначити, якого кольору ваша аура.

Значення кольорів аури

 

фото аури

Кожен з кольорів аури унікальний та має свої особливості і риси характеру, які превалюють у людини. Та варто пам’ятати, що під дією різних чинників з часом колір може змінюватися, до нього можуть додаватися нові відтінки.

Червона аура (цифра 1)

червона аура фото
фото: freepik.com

Люди з червоною аурою цілеспрямовані, честолюбні, та дивляться на життя у позитивному ключі. Навіть в несприятливих для себе умовах вони завжди знаходять вихід з ситуації та не втрачають оптимізм.

Вони звикли зажди добиватися свого. Власники червоної аури, зазвичай, мають доволі чуттєву натуру, але це не заважає їм проявляти агресію, якщо того потребує ситуація. Але ще частіше – якщо не потребує. На жаль, особи з домінуючим червоним кольором аури схильні до імпульсивних вчинків, ревнощів, егоцентричності та мстивості. Втім, їхня цілеспрямованість дозволяє їм навчитися себе контролювати. Якщо вони цього захочуть, звісно.

Жовта аура (цифра 2)

Жовту ауру мають творчі особистості, які завжди сповнені оригінальних ідей та вміють бачити прекрасне у буденності. Окрім цього, люди з жовтою (сонячною) аурою вміють самовиражатися та збирають навколо себе багато друзів та прихильників. У цьому їм допомагає красномовність, відкритість, комунікабельність та високий інтелект.

Крім того, вони користуються значною популярністю у протилежної статі. Що стосується недоліків, то цей колір аури часто означає легковажність, поверховість та недолік посидючості. Тому таким людям дуже корисно діяти в команді, де точно знайдуться ті, хто зможе доводити їхні ідеї до логічного завершення та знаходити їм практичне застосування.

Помаранчева аура (цифра 3)

Аура помаранчевого кольору відповідає за здоров'я та емоційний стан людини. Зазвичай власники помаранчевої аури – добрі, чуйні та товариські люди, які завжди готові прийти на допомогу друзям та знайомим. При цьому вони часто себе недооцінюють та зіштовхуються з нерозумінням з боку оточуючих через свою унікальність.

Та й у сучасному світі зайву емпатію та схильність до альтруїзму також можна вважати недоліками. Адже ці якості якраз також властиві тим, у кого колір аури – помаранчевий.

Зелена аура (цифра 4)

Для власників зеленої аури характерні такі риси характеру, як співчутливість, довірливість та сентиментальність. При цьому вони почуваються у будь-яких обставинах, як риба у воді. А ще власникам зеленої аури притаманний непереборний оптимізм, який можна назвати їхньою найкращою рисою. А ще вони просто обожнюють спілкування.

Але при цьому їм також властиві легковажність, впертість та зайва чутливість. Ще й незважаючи на товариськість, їм досить складно вибудовувати близькі стосунки, тому пошуки другої половинки для людей, чий колір аури – зелений, часто затягуються надовго.

Блакитна аура (цифра 5)

Люди з блакитної аурою люблять подорожувати, вони часто дають корисні поради іншим та завжди зайняті пошуками сенсу життя. Вони рідко сидять вдома, віддаючи перевагу поїздкам у далекі країни та вивченню інших культур та звичаїв. Окрім схильності до авантюризму, такі люди відрізняються ясним розумом та творчими задатками.

Головна проблема людей, чий колір аури – блакитний, непостійність. Їм дуже складно вибрати у своєму житті щось одне, присвятити себе якійсь одній меті. Крім того, хоч і знають вони дуже багато, але їх знання майже завжди поверхові.

Синя аура (цифра 6)

Людей з синьою аурою можна назвати дуже відповідальними, самовпевненими та скрупульозними. Роблячи якісь вчинки, вони керуються принципами гуманності та чітко дотримуються правил. А ще у власників синьої аури завжди велика кількість друзів, що зумовлено їх властивістю притягувати до себе людей.

Але для них також характерні різкі, раптові і сильні перепади настрою. Тож друзям та близьким із ними може бути важко. Хоча й не так важко, як коли на власників «синьої» аури знаходить раптове бажання почати повчати життю оточуючих.

Фіолетова аура (цифра 7)

фіолетова аура фото
фото: freepik

Люди з фіолетовою аурою (зустрічаються досить рідко) відрізняються багатим духовним світом та гарною інтуїцією, яка іноді межує з ясновидінням. Також у них розвинені творчі здібності, тому серед власників фіолетової аури багато видатних акторів та письменників. Також вони завжди дуже делікатні та тактовні при спілкуванні з оточуючими.

Проте неймовірно розвинені духовні якості «компенсуються» досить слабкою «фізикою». Тож такі люди часто хворіють, легко перенапружуються і важко переносять стрес і дискомфорт.

Рожева аура (цифра 8)

Рожевий колір – символ ніжності та чуттєвості. Ці якості можна в повній мірі приписати людям з рожевою аурою. Вони готові безкорисно допомагати людям та відрізняються душевністю й добротою. До того ж, власників рожевої аури можна назвати справжніми трудоголіками. Вони завжди доводять почате до кінця і роблять це дуже відповідально.

Головні недоліки людей, колір аури яких – рожевий, зайві впертість і самовпевненість. Вони часто йдуть на ризик тоді, коли цього краще уникнути. І незважаючи на свої визначні душевні якості, часто провокують конфлікти.

Бронзова аура (цифра 9)

Бронзовий являється кольором гуманізму та самопожертви. Люди, чия аура має такий колір, дбайливі та ніжні, та при цьому вони дуже рішучі та оптимістичні. Вони завжди прийдуть вам на допомогу, навіть якщо їм це принесе ніякої вигоди. А ще люди з аурою бронзового кольору незалежні від думки інших – приймаючи рішення, вони керуються тільки власним розсудом.

Однак незалежність від чужої думки у людей, колір аури яких – бронзовий, часто поєднується із заниженою самооцінкою. Плюс вони надто самокритичні, обережні, повільні та вразливі.

Срібна аура (цифра 11)

Людей, що мають срібну ауру, можна без перебільшення назвати справжніми мрійниками та фантазерами. Вони часто занурені у думки про майбутнє, постійно вигадують цікаві історії та діляться ними з оточуючими. Буди в компанії таких людей – одне задоволення, адже сумно вам точно не буде. До того ж, вони дуже чесні, довірливі та шляхетні.

А головний їхній недолік, звичайно ж, деяка відірваність від світу реального. На жаль, він куди нудніший, ніж їм уявляється в мріях. Та й ті, хто його населяє, також. Отже, чужими проблемами люди, чий колір аури – срібний, також практично не цікавляться.

Золота аура (цифра 22)

золота аура фото
фото: freepik.com

Золотий колір – символ безмежності. Людей з золотою аурою можна назвати природженими лідерами. Завдяки дуже сильній енергетиці, вони притягують до себе велику кількість однодумців. При цьому їм постійно щастить у будь-яких починаннях. Власники золотої аури завжди досягають намічених цілей та з легкістю реалізують найскладніші задумки.

Це дуже рідкісний колір аури людини, який ще й напрацювати в процесі життя практично неможливо. А єдина вада таких людей – схильність розпорошуватися відразу на все, на що тільки можна. Тому вони часто так ні в чому по-справжньому і не можуть досягти успіху, незважаючи на весь свій потенціал.

Що можна додати

На жаль, ідеальних людей немає. Кожен має як сильні сторони, так і слабкі. І ми не просто так перерахували і ті, й інші. Адже знаючи про свої потенційні вади, з ними набагато простіше боротися. Що цілком реально, адже те, якого кольору ваша аура при народженні, можна значною мірою змінити шляхом самоаналізу, медитацій та серйозної роботи над собою та своїми недоліками. Тому що для цілеспрямованої людини немає нічого неможливого!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?