Як прикрасити стіл на Новий рік 2022 — оригінальні ідеї декору
Категорія
Лайфхаки
Дата публікації

Як прикрасити стіл на Новий рік 2022 — оригінальні ідеї декору

Як прикрасити стіл на Новий рік 2022 — оригінальні ідеї декору
Джерело:  online.ua

Новий 2022 рік наближається! Зовсім скоро ми зберемося у колі рідних та близьких. Один з головних елементів святкування — це новорічний стіл, на якому розміщуються смачні страви. Гід Онлайн підготував цікаві ідеї декору для новорічного столу - здивуйте гостей та задобріть Тигра у новорічну ніч.

Як прикрасити стіл на Новий рік 2022 - що сподобається Тигру?

Фото: unsplash.com

У 2022 році покровителем буде Чорний Водяний Тигр. Тому і декор потрібно підбирати такий, який прийдеться тварині до смаку. Астрологи відзначають, що Тигр полюбляє натуральність та природність. Тому краще віддати перевагу мінімалістичному стилю та простим відтінкам. А от від масивних прикрас та неонових кольорів, великої кількості блискіток краще відмовитися.

Акцент варто зробити на натуральному текстилі, природніх тонах, стриманих елементах декору. Це допоможе отримати прихильність Тигра та мати вдачу, успіх протягом всього року.

Тематику та стиль сервірування вибирайте на власний смак. Ми підготували три варіанти стилю, які точно прийдуться до душі символу 2022 року. Всі вони елегантні, стримані та природні.

  • Мінімалізм

Цей стиль пронизаний простотою і відсутністю зайвих елементів. Щоб прикрасити стіл в стилі мінімалізм, виберіть один або два кольори та дотримуйтеся їх у всіх деталях: скатертина, посуд, серветки, бокали, столові прибори.

Зазвичай для стилю мінімалізм обирають класичне поєднання чорного і білого. Але для декору Новорічного чи Різдвяного столу можна вибрати один яскравіший колір, наприклад, червоний або зелений.

  • Екологічний

Поєднання посуду та елементів екології виглядає дуже гармонійно. Такий стиль добре підійде для святкування Нового року. Прикрасити стіл можна натуральною льняною скатертиною і додати святкові елементи: шишки, гілочки сосни чи ялинки. Цікавою фішкою стануть дерев’яні прибори.

  • Скандинавський

Цей стиль поєднує в собі простоту і вишуканість. Він відрізняється домінуванням світлих кольорів та натуральних текстур. За кількістю кольорів обмежень немає, але краще вибирати відтінки з одною кольоровою гаммою. Окрім посуду і приборів на стіл можна поставити живі квіти або святкові фігурки.

Як оформити стіл на Новий 2022 рік - відео

Як оформити стіл на Новий рік — ідеї декору

Свічки

Фото: unsplash.com

Важко вигадати більш святковий декор, ніж запалені свічки. Вони додають затишку оселі, створюють теплу атмосферу. Їх можна розставити на підсвічниках на столі. Але варто бути обережними та слідкувати за запаленими свічками - вони можуть стати причиною запалювання сторонніх предметів або навіть пожежі.

Також свічки на столі потрібні тим, хто полюбляє загадувати бажання. Пам’ятаєте традицію писати найпотаємніші бажання на клаптику паперу і спалювати їх над бокалом шампанського? Під бій курантів потрібно випити цей келих і таке бажання точно збудеться.

Ялинкові елементи

Фото: unsplash.com

Додати справжній святковий настрій допоможуть ялинкові елементи на столі. Вони будуть займати виключно декоративну функцію. Це дуже крутий елемент для стилю декорування в стилі еко.

Виглядає такий декор дуже природньо і додає особливий святковий настрій. Розкладіть гілочки справжньої ялинки, обкладаючи ними головні страви або викладаючи вздовж всього столу.

Сервіровка серветками

Фото: unsplash.com

Паперові або текстильні серветки здатні додати нотки затишку до столу. Серветки можуть бути однотонними або різнокольоровими, з принтами та додатковим декором.

Фото: envato.com

Їх можна оригінально складати, закріпити на тарілці. Для того, щоб додати святкового настрою, можна прикрасити серветки додатково гілочками живої ялинки.

В яких кольорах потрібно оформлювати стіл на Новий 2022 рік?

Фото: envato.com

Обирати кольори для сервірування столу потрібно також з урахуванням смаків Чорного Водяного Тигра. Як ми зазначили вище, краще вибрати натуральні кольори, а відмовитися від неонових кричущих відтінків.

Астрологи визначили найкращі варіанти кольорів для святкування — це білий, голубий, червоний, сірий, срібний і золотий. Саме вони є улюбленими для Тигра і допоможуть завоювати його прихильність.

Фото: envato.com

Поєднувати їх можна в будь-яких комбінаціях та не обов’язково використовувати одразу всі. Але потрібно вибрати один головний колір, наприклад білий. А всі дрібні елементи вже вибирати інших кольорів: срібні прибори, червоні серветки, бокали з голубим відливом тощо.

Який посуд вибрати для святкування Нового року?

Фото: envato.com

Головне правило вибору посуду для святкування Нового року — це його цілісність. Не варто ставити на святковий стіл тарілки та бокали з надбитими краями, щербленням чи тріщинами. Особливих вимог до посуду Тигр не має, тому не обов’язково купувати елементи посуду виключно до Нового року.

Якщо звернутися до етикету, то тарілки мають стояти одна на одній, де перша — для закуски, а друга — для основної страви. Бокали та чарки ставлять зверху з правої сторони від тарілки. А прибори розкладають так: вилка зліва, ніж та ложка справа.

Але зазвичай Новий рік у нас проходить в форматі шведського столу. В такому випадку по центру столу розташовують страви та прибори для їх накладання.

Як прикрасити стіл на Новий рік 2022 - оригінальні ідеї (відео)

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?