Як привести себе до ладу за кілька хвилин — секрети та лайфхаки
Категорія
Краса
Дата публікації

Як привести себе до ладу за кілька хвилин — секрети та лайфхаки

Як привести себе до ладу за кілька хвилин — секрети та лайфхаки
Джерело:  online.ua

Знову проспали? Не біда! Щоб добре виглядати зовсім не потрібно багато часу. Гід Онлайн підготував інструкцію, як швидко привести себе до ладу за 10 хвилин. Ці експрес-методи дозволяють швидко зібратися і вже через кілька хвилин після пробудження вирушати на навчання або роботу в повній красі. Час пішов!

Вмийте обличчя прохолодною водою

 Фото: envato.com

Це допоможе остаточно прокинутися та прийти у себе. Це найшвидший метод з нашої добірки, адже вмивання займає не більше 15 секунд. Холодна вода зніме залишки сну, приведе у тонус. Так ви не виглядатимете заспаними, а також зможете свіжо оцінити ситуацію та скласти план подальших дій.

Прийміть контрастний душ

Якщо проспали, то хоча б 2 хвилини витратіть на контрастний душ. Почніть з теплої температури, а потім змініть її на прохолодну. Таким чином змінюйте її кілька разів. Важливо, щоб і холодна, і тепла вода були достатньо комфортними для тіла. Закінчуйте приймати душ на прохолодній воді. Заряд бадьорості та гарний настрій гарантовано.

Нанесіть патчі під очі та на губи

 Фото: envato.com

Патчі дають можливість швидко зволожити зону під очима та губи. Вони допомагають розгладити дрібні зморшки, прибрати темні кола під очима, додати шкірі пружності та еластичності. Тому якщо ви обмежені у часі — це ідеальний варіант.

Освіжіться за допомогою холодних ложок

Якщо під рукою немає професійних патчів, то можна скористатися народним методом. Поки приймаєте душ та вмиваєтеся, покладіть до холодильника дві столові ложки. Потім, коли вони достатньо охолодяться, прикладіть ложки до зони очей. Цей метод допоможе прибрати набряки та темні кола.

Використайте сухий шампунь

Якщо часу на миття голови та укладку немає, то допоможе сухий шампунь. Він здатний прибрати зайвий жир зі шкіри голови та додати трохи об’єму. Так волосся виглядатиме доглянутим.

Зазвичай сухий шампунь виробляють у форматі спрею, тому достатньо буде лише кілька пшиків. Якщо ж під рукою немає професійного засобу, можна нанести підручні продукти. Блондинки можуть розподілити по шкірі голови та нанести на корені борошно, а брюнетки — какао.

Зберіть волоси у високий хвіст

 Фото: envato.com

Якщо сухий шампунь не допоміг або його немає під рукою, не витрачайте час. Просто зберіть волосся в акуратну зачіску. Універсальною буде високий хвіст. Для нього не потрібні додаткові засоби: фени, плойки, праски. Та й зробити високий хвіст можна на волосся будь-якої текстури: прямі, кудряві, пористі, важкі. Зібрати волосся у хвіст — це 1 хвилина. Саме те, що потрібно в умовах, коли ви поспішаєте.

Зробіть масаж обличчя спеціальним роликом

Якщо зранку на обличчі у вас набряки, а час дуже обмежений, то занотовуйте цей метод. Візьміть спеціальний ролик та косметичну олію. Нанесіть олійку на шкіру обличчя і проводіть роликом по масажним лініям протягом кількох хвилин. Так вам вдасться прийти у себе, зняти набряки, підбадьоритися.

Випийте склянку води з лимоном

Вода допоможе запустити організм та підбадьорити себе. А скибочка лимону допоможе покращити метаболізм та підняти настрій. Якщо немає часу на повноцінний сніданок, обов'язково зробіть себе воду з лимоном. Це займе не більше хвилини, а подарує енергію на кілька годин.

Зробіть швидкий макіяж трьома засобами

 Фото: envato.com

В умовах обмеженого часу не встигнути зробити повноцінний макіяж. Але можна встигнути зробити легкий освіжаючий мейк за допомогою трьох продуктів. Якщо ж ви катастрофічно не встигаєте, можете зібрати їх у косметичку та зробити макіяж пізніше. До списку маст-хев входять пудра, рум’яна і туш. Щоб нафарбуватися цими засобами, потрібно не більше 3 хвилин. Рум’яна і пудра зроблять шкіру свіжою та підтягнутою, а туш для вій відкриє погляд.

Як бачите, обмежений час — це не загроза гарному вигляду. Привести себе до ладу можна всього за 10 хвилин вільного часу. Використовуйте наші поради, щоб гарно виглядати, навіть якщо ви проспали та зовсім не маєте часу на збори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?