14 оригінальних подарунків коханому хлопцю на День святого Валентина
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

14 оригінальних подарунків коханому хлопцю на День святого Валентина

14 оригінальних подарунків коханому хлопцю на День святого Валентина
Джерело:  online.ua

День святого Валентина — це чудова можливість в черговий раз зізнатися у коханні другій половинці. Свої почуття можна продемонструвати за допомогою подарунка. Що подарувати хлопцю на День закоханих? Гід Онлайн підготував цікаві ідеї оригінальних подарунків на 14 лютого, які гарантовано стануть приємним сюрпризом для вашого коханого.

Корисні подарунки на День святого Валентина для хлопця

Подарунки мають приносити не тільки гарні емоції, а й користь! Такі презенти радуватимуть око та будуть використовуватися в майбутньому. Тому пропонуємо кілька варіантів подарунків, які точно принесуть користь хлопцеві.

Сучасні стильні підтяжки

Фото: unsplash.com

Підтяжки — це дуже корисний елемент гардеробу, який стане у пригоді багатьом чоловікам. З таким аксесуаром ваш хлопець зможе створювати стильні лукі не тільки на побачення, а й на роботу чи навчання.

Круті шкарпетки

Фото: unsplash.com

Так-так, дарувати шкарпетки — це як в анекдоті, дуже банально та просто. Але у лінійках дизайнерів є багато стильних варіантів шкарпеток, які виглядають дійсно круто. Вони мають гарну якість та вражаючий дизайн. Вибирайте варіанти з цікавими принтами. Хлопець точно буде у захваті від такого подарунку.

Парфуми

Фото: unsplash.com

Приємний аромат та гарний настрій забезпечать чоловічі парфуми. Дізнайтеся улюблену марку парфумів хлопця та зробіть йому приємний сюрприз. Цей подарунок точно буде корисним, а використовуючи його хлопець згадуватиме вас.

Годинник

Фото: unsplash.com

Стильний годинник ідеальний аксесуар, який доповнить будь-який образ. Головне — вибрати універсальний варіант, який би гарно доповнив гардероб хлопця.

Оригінальні подарунки на День закоханих хлопцю

День святого Валентина — це свято кохання. Саме тому подарунки можна присвятити вашим стосункам. Такі презенти будуть сповнені ніжності і справжніх почуттів та будуть постійно нагадувати про вашу любов хлопцеві.

Парні футболки для двох

Парні футболки — це крутий аксесуар. Можна зробити футболки в одному кольорі та персоналізувати його під ваші стосунки. Наприклад, зобразити вашу фотографію чи спільну цитату.

Як варіант, можна придбати однакові футболки з гарним дизайном - фото улюбленого музичного гурту чи з постером фільму. Все, що потрібно знати — розміри футболки та смаки хлопця.

Браслет з індивідуальним гравіюванням

Фото: unsplash.com

Браслет — це універсальний аксесуар, який підійде кожному хлопцю. Щоб зробити подарунок індивідуальним та приурочити його до Дня закоханих, можна зробити особливе гравіювання. Наприклад, напис ваших ініціалів та особистої дати.

Лист з освідченням у коханні

Фото: unsplash.com

Хотіли б проявити свої почуття та показати те, наскільки важливі для вас відносини? Пропонуємо зробити незвичайну листівку. Зізнайтеся у своїх почуттях у формі листа.

На аркуші паперу опишіть всі свої думки, привітання та побажання. Потім згорніть та покладіть його до конверта. Можна також прописати на місці адресата ініціали хлопця.

Романтичне побачення

Фото: unsplash.com

Один з найвлучніших подарунків на День святого Валентина — це побачення. Можна зробити його максимально оригінальним та незвичайним. Наприклад, провести романтичну зустріч можна на даху будинку. Якщо ж на думку не спадає жоден варіант вільного простору, можна відправитися у концептуальні ресторани, які базуються на даху високих будинків.

Подарунки на День святого Валентина 2022 — яскраві емоції

Найцінніше, що приносять подарунки — це гарні емоції. Такі презенти точно здивують і не залишать байдужими вашого хлопця.

Політ на параплані

Фото: unsplash.com

Цей подарунок точно гарантує адреналін та незабутні враження. Адже політати на параплані — це дуже екстремальне заняття, яке потребує неабиякої відваги. Воно дарує відчуття легкості, свободи, польоту.

Зазвичай такий політ триває 15-20 хвилин і людина підіймається на висоту 600 м над землею. Але реалізацію такого подарунку доведеться відкласти до теплої погоди, приблизно до квітня-травня.

Сертифікат на парний урок верхової їзди

Фото: unsplash.com

Кінні прогулянки — це один з найнезвичайніших видів активностей. Прогулянки поєднують у собі і гарну природу, і екстрим, і незвичайність. Придбати прогулянку можна в спеціалізованих кінних клубах. Можна замовити як індивідуальні, так і групові заняття. Але одразу вкажіть рівень підготовки, щоб вас додали до правильної групи.

Сертифікат на цікавий квест

Фото: pixabay.com

Квести — це справжні пригоди. Вони дозволяють не тільки весело провести час, а й розвинути логіку, проявити фізичну активність. На таких квестах ви з хлопцем зможете стати героями улюблених фільмів, коміксів, мультиків чи книжок. Вам доведеться пройти через незвичайні випробування, які були за сюжетом у персонажів.

Бувають як звичайні, так і хорор-квести, які дуже потріпають нерви. Можна купити участь в конкретному квесті чи придбати пустий сертифікат, де б хлопець зміг самостійно вибрати сюжет.

Подарунок хлопцю на День святого Валентина власними руками

Найкращі подарунки — це зроблені власними руками. Саме вони допоможуть передати турботу та позитивну енергію вашому партнеру. Для створення ідеального подарунка власними руками багато не треба - трохи вільного часу та бажання. Тож якщо ви плануєте подарувати подарунок, зроблений власноруч, зберігайте ці ідеї.

Торт-валентинка

Фото: envato.com

Головний атрибут святкування Дня святого Валентина — це, звичайно, ж валентинка. Але не обов’язково дарувати листівку, можна приготувати валентинку власноруч. Пропонуємо зробити торт у формі сердечка з кремом. Для цього знадобляться бісквітні коржі, крем та декоративні елементи.

Головна фішка торту - форма серця. Але якщо у вас немає під рукою спеціальної форми, то не біда. Для початку випікайте один квадратний корж, а інший круглий. Круглий корж розріжте навпіл та прикладіть до квадрата, щоб утворилась форма серця. Потім змастіть майбутній торт кремом (найпростіший — збиті вершки з цукром).

Для того, щоб зробити валентинку рожевою або червоною, можна додати до крему або спеціальний барвник, або буряковий сік. Прикрасити валентинку можна кондитерською посипкою, свіжими фруктами, шоколадним ганашем.

Фотоколаж-листівка

Фото: unsplash.com

Фотографії — це те, що найкраще зможе передати гарні емоції та закарбувати пам’ятні моменти. Якщо ви хочете зробити подарунок на День святого Валентина, присвячений вашим стосункам, то занотовуйте цю ідею. Листівку з фото можна зробити у двох варіантах:

  • Великий колаж. Друкуємо найяскравіші фотографії та наклеюємо їх на ватман. Можна зробити колаж у формі серця, додати підписи та побажання і подарунок готовий.

  • Окремі фотолистівки. Роздрукуйте кілька фотографій на якісному фотопапері. Тепер на зворотній стороні кожного фото можете написати привітання та побажання хлопцеві. Дарувати такі листівки можна як самостійний подарунок або як доповнення до іншого подарунка.

Рукавички, зв‘язані власноруч

Фото: unsplash.com

Лютий — найхолодніший зимовий місяць. У цей період вируватимуть хуртовина та низькі температури. Саме тому потрібно забезпечити тепло для рук. Гарним подарунком на День святого Валентина стануть в’язані рукавички. Зробити їх можна власноруч.

Для цього потрібно підготувати пряжу та спиці (або гачок). Якщо ви не володієте вмінням в'язати, то знайти майстер-класи можна в інтернеті. Зв’язати їх можна в улюбленому кольорі хлопця, або підібрати відтінок під загальний зимовий образ. У доповненні до рукавичок можна зв’язати шарф та шапку.

Подарунки на День закоханих — це можливість проявити себе та власні почуття. Тому вибирайте презент на День святого Валентина серцем. Адже будь-який подарунок, вибраний від щирого серця, точно сподобається вашому хлопцю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?