Що подарувати на День святого Валентина — круті ідеї для чоловіка
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати на День святого Валентина — круті ідеї для чоловіка

Що подарувати на День святого Валентина — круті ідеї для чоловіка
Джерело:  online.ua

Подарунки на День закоханих — один з головних символів святкування Дня святого Валентина. Приємні презенти допомагають висловити свої почуття та зайвий раз продемонструвати палке кохання другій половинці. Бракує ідей? Гід Онлайн підготував круті ідеї подарунків на 14 лютого для чоловіка. Здивуйте коханого!

Подарунки на День святого Валентина - що подарувати чоловіку

Кавомолка

Фото: unsplash.com

Ваш коханий не уявляє бадьорого ранку без чашечки кави? Тоді кавомолка стане гарним подарунком на День святого Валентина. Вона швидко допоможе перемолоти кавові зерна для кавоварки чи турки, а також стане гарним доповненням кухонного інтер’єру.

Набір для догляду за бородою

Фото: unsplash.com

Борода — це гордість чоловіка. І за нею, звичайно, потрібно доглядати. Ваш чоловік носить бороду? Подарунок у вигляді набору для догляду за бородою точно буде корисним. Коханий неодмінно оцінить вашу турботу.

Програвач для вінілових платівок

Фото: unsplash.com

Слухати музику на плеєрі чи в навушниках — це круто. Але набагато якіснішим звук стає при відтворенні його на вінілових платівках. Якщо ваш чоловік обожнює музику, то гарним подарунком стане програвач для платівок. З ним вечори будуть сповнені гарної музики та веселих ритмів.

Фітнес браслет

Фото: unsplash.com

Ваш чоловік займається спортом та регулярно ходить на тренування? Тоді корисним подарунком на 14 лютого стане фітнес-браслет. Він допоможе відстежити активність під час тренувань, а також стане незамінним гаджетом у повсякденному житті.

Захисний ніж

Фото: unsplash.com

Якісний ніж — це не тільки гарний, а й корисний аксесуар. Ножі бувають різного призначення для різних цілей. Такий ніж стане помічником на рибалці, мисливстві, побуті. Але перед тим, як дарувати ніж, порадьтеся зі спеціалістом, аби вибрати хорошу модель.

Якісний рюкзак для роботи та мандрів

Фото: unsplash.com

Для чоловіків, які часто мандрують чи мають необхідність кожного дня носити ноутбук чи техніку, гарним подарунком стане рюкзак із якісного матеріалу. Це незамінний аксесуар у гардеробі та помічник у будь-яких подорожах.

Настільна гра

Фото: unsplash.com

Якщо ваш коханий любить весело провести час у компанії друзів та близьких, то можна подарувати йому настільну гру. Зараз існує безліч ігор різної тематики та на будь-який смак. Наприклад, монополія стане крутою розвагою для великої компанії.

Іграшка-робот

Фото: unsplash.com

В душі ми всі ще маленькі діти. І такі іграшки можуть викликати справжній захват. Сучасні роботи наділені незвичайними функціями, які дивують не тільки дітей, а і дорослих. Тому радість та позитивні емоції від такого подарунку для чоловіка забезпечені.

Набір кавоманів

Фото: unsplash.com

Це подарунок присвячено всім кавоманам. Що може бути краще, ніж ранкова чашечка кави чи посиденьки за кавою з рідними та друзями? Для справжніх фанів кави можна подарувати набір, який міститиме в собі все, пов’язане з нею. Туди можна додати сиропи, кілька купажів кави, прикольну чашку.

Постер з ідеями фільмів для перегляду

Ця ідея підійде для справжніх поціновувачів гарного кіно. Якщо ви часто не можете вибрати, який фільм подивитися ввечері, то занотовуйте такий подарунок. Подаруйте чоловікові постер зі скретч-покриттям та 100 ідеями цікавих фільмів. За необхідності витирайте захисне покриття на будь-якій комірці та цікавий вечір за переглядом фільма вам забезпечено!

Підставка для бездротового зарядного пристрою

Фото: unsplash.com

Усе наше життя пов’язане з гаджетами. Але велика кількість дротів для зарядки створює безлад на столі. Ці дроти постійно губляться та плутаються. Тому така станція для підзарядки стане гарним і корисним подарунком. На ній можна зарядити одразу всі гаджети.

Проєктор для дому

Фото: unsplash.com

Ще один варіант подарунку для кіноманів. Пропонуємо подарувати чоловікові на 14 лютого проєктор. З ним нема потреби часто їздити у кінотеатр, адже тепер він буквально буде розташований у вас вдома. Також проєктор підійде для проведення часу у великих компаніях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?