7 цікавих аудіокниг для довгої дороги — що послухати під час подорожі
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

7 цікавих аудіокниг для довгої дороги — що послухати під час подорожі

7 цікавих аудіокниг для довгої дороги — що послухати під час подорожі
Джерело:  online.ua

Аудіокнига - це дуже зручно. Вона може стати супутником на пробіжці зранку чи під час обідньої перерви у кафе. Головний її плюс в тому, що вона невагома. Аудіокнизі не треба шукати місце в сумці чи намагатися вмістити у ручну поклажу під час перельоту. У вас запланована довга поїздка, але ви не можете визначитися, що послухати в дорозі? Гід Онлайн підготував добірку з 7 аудіокниг, які стануть гарними супутниками кожному.

В нашій добірці книги, які захоплюють буквально з перших сторінок. Тут є як художня література, так і книги для саморозвитку. Сподіваємося ці розповіді стануть у нагоді при подорожах та допоможуть провести час із користю.

Що послухати в дорозі - художні аудіокниги

“Рік у Провансі”, Пітер Мейл

"Ніщо не трапляється тоді, на коли це заплановано. Досить і того, що це трапляється взагалі"

Чи планували ви колись переїхати в незнайому країну, нове місто, не маючи там друзів чи знайомих? Пітер зі своєю дружиною придбали стареньку ферму у Любероні та переїхали до Провансу. У своїй книзі автор описує всі моменти, з якими вони зіштовхнулися за цей час. Непорозуміння з місцевими жителями, ремонт, бюрократичні труднощі та інші казуси трапляються головним героям на шляху до омріяної гармонії.

Особливістю розповіді є описи французьких страв в усіх подробицях. Тому слухати її потрібно не на голодний шлунок. Написана книга простою мовою, ніби автор викладає свої думки на сторінки щоденника, тому і сприймається легко в аудіоформаті.

Книга прийдеться до смаку тим, хто вже пережив переїзд до європейської місцевості або тільки планує це зробити.

Тривалість: 8 годин 20 хвилин.

“Місто дівчат”, Елізабет Ґілберт

В житті потрібно простіше до всього ставитися. Світ змінюється щосекунди. Навчися не противитися змінам.

У цій книзі слухачам доведеться відправитися у Нью-Йорк 40-х років. Головна героїня Вівіан розповість вам про найяскравіші моменти своєї молодості. Її найкращі часи пройшли у підмостках театру, про який героїня розповідає з теплом.

Нью-Йоркська атмосфера свободи, яскраві вогні, нові знайомства, дружба та любов. Книга захоплює з перших речень та не відпускає до самого кінця. Написана історія у форматі розповіді вже пристарілої головної героїні про свої згадки з минулого. Протягом всього сюжету можна помітити з якими труднощами зіштовхується героїня та як з наївної дівчинки перетворюється в дорослу жінку.

Якщо і вам цікаво дізнатися про насичену юність Вівіан, пронизану духом свободи, то підключайте навушники та заряджайте телефон на повну.

Тривалість: 16 годин 30 хвилин.

“Код да Вінчі”, Ден Браун

Трохи віри — і людина здатна творити справжні чудеса. Зовсім трохи віри

При прослуховуванні цієї історії ви на кілька годин з купе поїзда чи салона автомобіля напряму відправитесь розгадувати таємничу історію. Вашим напарником, тобто головним героєм книги, стане Роберт Ленгдон, професор з Гарварду. Читачам розповідається історія вбивства, яке було скоєно у Луврі. Цікавинка в тому, що тіло при вбивстві було розташоване так само, які на одному з шедеврів на стінах галереї.

А розгадка моторошного вбивства захована у цій картині, автором якої є Леонардо да Вінчі. Дії відбуваються одразу у трьох країнах: Франції, Англії, Шотландії. Тому за короткий проміжок часу ви зможете зробити міні-тур країнами Європи. Історія дійсно захоплива та заплутана. Тому з перших секунд ви порините в таємничу історію.

Тривалість: 13 годин.

“1984”, Джордж Орвелл

Розумний той, хто порушує правила і все-таки залишається живий.

Захоплюючий, цікавий роман-антиутопія Джорджа Орвелла, який просто сколихнув весь світ після публікації. Надягаючи навушники ви занурюєтеся в новий, незвіданий світ. Устрій у цьому світі зовсім не звичний. Ви разом із головним героєм будете проживати життя у цьому світі та осмислювати сутність свободи людини.

Якщо обожнюєте антиутопії, то роман Орвелла прийдеться вам до душі. Роман буквально з перших слів зацікавлює читачів та слухачів. Чи можливо створити ідеальне ідейне суспільство? Слухайте книгу і дізнаєтеся.

Тривалість: 11 годин 30 хвилин.

Мотивуючі аудіокниги для довгих подорожей

“Мистецтво керувати своїм часом”, Бодо Шефер

Нам потрібен не тільки годинник, але і компас. Немає сенсу економити хвилини, якщо ми втрачаємо цілі роки.

Якщо ви хочете провести час поїздки з максимальною користю, то обов’язково прослухайте корисну книгу від Бодо Шефера. Вона навчить вас усім правилам тайм-менеджменту та розкаже, як витрачати час ефективно.

Як планувати свій день? Чи можна розпланувати свій день до хвилин? Як не витрачати свій цінний час впусту? Про все це розкаже автор у книзі. Тривалість аудіозапису коротка та не перевищує двох годин. Це пов’язано з тим, що у книзі немає води та зконцентровані максимально корисні поради.

Книга вчить не тільки виставляти пріоритети та керувати часом, а й про те, які процеси та справи можна прибрати зі свого життя. Тому якщо у вас запланована недовга поїздка, сміливо завантажуйте аудіокнигу. Вона точно не розчарує.

Тривалість: 1година 45 хвилин.

“Сім навичок високоефективних людей”, Стівен Р. Кові

Наша суть відбивається в наших повторюваних діях. Звідси випливає, що досконалість є не дія, а звичка.

Хотіли би підвищити свою ефективність? Тоді книга Стівена Кові вам прийдеться до душі. Тут зібрані поради для людей, які хочуть удосконалити своє життя та досягти великих цілей. Саме тому цю книгу вважають обов'язковою для прочитання чи прослуховування всім, хто крокує до успіху.

Книгу можна вважати універсальною. Вона підійде абсолютно всім та не має жодних обмежень по віку, статі, релігії, тощо. Після її прослуховування ви навчитеся будувати відносини з колегами на роботі та друзями в звичайному житті, зрозумієте у чому криється секрет ефективності та нарешті знайдете шляхи для того, аби стати дійсно щасливою людиною.

Цікавий факт: Автор книги Стівен Кові — не просто пересічна людина. В 1996 році він увійшов до рейтингу найвпливовіших людей США.

Тривалість: 13 годин 53 хвилини.

“До біса все. Бери й роби!”, Річард Бренсон

Урок, який я засвоїв і якому дотримуюся все життя, полягав у тому, що треба намагатися, і намагатися, і намагатися — але ніколи не здаватися.

Книга Річарда Бренсона стала справжнім маніфестом для тих, хто дійсно хоче змінити своє життя у найкращу сторону. Вона допоможе зрозуміти сенс життя та віднайти свій шлях для розвитку. Ця книга максимально мотивує своїх читачів, слухачів.

Головне правило, якому вчить автор книги — брати і робити. Не потрібно сумніватися чи відмовлятися від ідей. Тому якщо ви вже давно плануєте змінити своє життя, то скоріше надягайте навушники та починайте слухати книгу. Після неї життя зміниться.

Тривалість: 2 години 32 хвилини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?