Головні антитренди 2022: які речі виходять з моди та що їх замінить
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Головні антитренди 2022: які речі виходять з моди та що їх замінить

Головні антитренди 2022: які речі виходять з моди та що їх замінить
Джерело:  online.ua

Мода — це дуже перемінна стихія, яка швидко змінюється. Здавалося, ще вчора улюблені речі були трендовими, а вже сьогодні вони увійшли до списку антитрендів. Щоб створювати модні луки, потрібно бути в курсі всіх світових тенденцій. Гід Онлайн підготував перелік антитрендів на 2022 рік - він допоможе зрозуміти, які речі вже не в моді та чим їх замінити.

Не варто боятися терміну антитренди. Він — ваш ключик до стильного образу. Слово «антитренд» було створене на противагу « трендам ». Воно означає популярні речі, які вже втратили свою актуальність. Наприклад, у минулому сезоні одна річ чи поєднання кількох були на піці популярності. Але за цей період вони встигли всім набриднути. Тому їх називають «антитрендами» та не рекомендують використовувати в майбутніх образах.

Головні антитренди 2022 

Бермуди

Фото - колаж

Шорти-бермуди виявилися дуже швидким трендом. Влітку 2021 року вони були на піці популярності. Їх можна було побачити у модних колекціях Balmain, Max Mara.

Вони отримали свою популярність завдяки простоті та можливості створювати розслаблені луки. Їх поєднували як з елементами стріт-стайлу (футболка, теніска, кеди), так і з елементами офіційного луку (піджаки, сорочки, лофери чи туфлі на підборах). Але зараз бермуди замінили на класичні шорти.

Взуття з квадратним мисом

Фото - колаж

Останніми роками тренд на взуття з квадратним мисом був одним з перших на п'єдесталі. В гардеробі багатьох модниць можна знайти туфлі чи черевики, що мають таку форму. Найвідоміші моделі були представлені в модних лінійках Bottega Veneta.

Але популярність такої моделі зіграла злий жарт. Через велику кількість луків з такою моделлю взуття, люди почали противитися їй. На заміну повертаються класичні човники та туфлі з гострим мисом.

Строкаті джинси 

Фото - колаж

Строкаті джинси з великою кількістю дизайнерських елементів виходять з моди. У 2022 році в тренді мінімалізм. Він поступово стає не просто віянням, а й способом життя. Тому люди намагаються зменшити або зовсім прибрати візуальний шум.

Різні стрази, намистинки, принти потрібно звести до мінімуму. На зміну строкатим джинсам приходить прямий крій, класичні кольори, мінімальна кількість декору.

Натуральне хутро

Фото - колаж

Вже кілька років поспіль натуральне хутро вважається антитрендом та ігнорується багатьма дизайнерами. Це стосується не тільки шуб, а й шапок, рукавичок, жилеток, шарфів. А все тому, що ці речі вважаються неетичними і їх виробництво дійсно шкодить тваринам, екології.

Їм на заміну приходять більше екологічні варіанти: м’які плюшеві шубки, дублянки з екошкіри, штучне хутро.

Велосипедки

Фото - колаж

Ця модель шортів була на піці популярності останніми роками. Велосипедки можна було побачити на повсякденних луках у знаменитостей: Кім Кардашьян, Кендалл Дженнер, Хейлі Бібер. І у гардеробі кожної модниці можна було знайти хоча б одну пару велосипедок.

Але їх зірковий час пройшов і тепер така модель вважається доречною лише при спортивних заняттях. На заміну їм варто вибрати вільні шорти прямого крою середньої довжини.

Джинси скіні

Фото - колаж

Ця модель джинсів вже кілька років поспіль потрапляє в список антитрендів. А все тому, що обтягуючий крій вважається неактуальним. Зараз перші позиції серед трендів займають більш вільні варіанти. Тому на заміну скіні прийшли mom, анти: mom, regular, класичні.

Але не потрібно їх викидати на смітник. Дизайнери вважають, що скіні можуть допомогти створити актуальний лук. Вони можуть врівноважити надлишковий оверсайз. Тому якщо ваш образ перенасичений об‘ємними речами, то джинси скіні ідеально його доповнять.

Сукня-светр з ботфортами

Фото - колаж

Минулі сезони така модель суконь була особливо популярна. Частіше її поєднували з високими ботфортами на каблуках. Але це модне рішення не довго протрималося на модному олімпі й вже увійшло до списку антитрендів.

Дизайнери радять у 2022 році відмовитися від таких поєднань та замінити їх на більш витончені, легкі варіанти. Наприклад, добре виглядатиме сукня-светр довжини міді або максі з легкими чобітками (або стильними кедами).

Ось такими виявилися антитренди на 2022 рік. Зараз неактуальні моделі замінять нові модні рішення. Але не забувайте, що одяг — це лише одяг. Він є вашим інструментом для самовираження. Тому вибирайте одяг не лише посилаючись на тренди, а й зважаючи на індивідуальні особливості тіла.

Тренди 2022 - що буде в моді (відео)

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?