Наймодніші шапки на зиму 2021/22 для жінок та чоловіків — які моделі в тренді
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Наймодніші шапки на зиму 2021/22 для жінок та чоловіків — які моделі в тренді

Наймодніші  шапки на зиму 2021/22 для жінок та чоловіків  — які моделі в тренді
Джерело:  online.ua

Аксесуари в зимовому аутфіті грають важливу роль на ряду зі звичайним одягом. Але вибрати стильну шапку для холодів буває дуже складно. Підібрати потрібно непросто стильний і трендовий варіант, а й той, що підійде під буденний стиль. Гід Онлайн розповідає, які шапки для жінок та чоловіків будуть модними зими 2021/2022 - які моделі в тренді.

Наймодніші шапки зима 2021/22

Шапки біні

Модні шапки зима 2021/22 (фото - колаж)

Другий рік поспіль шапки біні займають перші позиції за популярністю. В модних колекціях на показах осінь-зима 2021/2022 саме шапки біні представили багато відомих модних будинків і дизайнерів: Gucci, Max Mara, Dolce&Gabbana.

Біні підійде під стріт-стайл, спортивні і навіть вишукані луки. Вони бувають різних кольорів і з різним дизайном. Їх декорують помпонами, блискітками, зав’язками, бантами. Щоб завершити лук, таку шапку можна доповнити аксесуарами, шарфом та рукавичками.

Хутряні шапки

Модні шапки зима 2021/22 (фото - колаж)

Зізнавайтесь, хто пам’ятає хутряні шапки з 90-х? Відомі дизайнери також вирішили понастольгувати і створили новий ретро-тренд на хутряні шапки. У модних колекціях Saint Laurent и Paul Smith можна знайти такі хутряні шапки різних кольорів.

Носити такі шапки можна як з класичними аутфітами - джемпери, піджаки, прямі брюки, так і з кежуал-образами - кросівки, худі, спортивні штани, лосини. Цей елемент гардеробу ще дещо незвичний, але вже з’являється в гардеробах у модників і модниць по всьому світу.

Платки і хустки

Модні шапки зима 2021/22 (фото - колаж)

Якщо ви вважаєте, що взимку косинки носять лише бабусі, то новий тренд змінить вашу думку. Хіт зими 2021/2022 — теплі хустки. Вони є альтернативою до звичайних шапок і прийдуться до душі тим, хто шукає нові оригінальні головні убори.

Різноманіття таких косинок вражає: різнокольорові, з етнічними орнаментами, хутряні, шкіряні, плюшеві. Тут кожен знайде варіант для себе. Поєднувати такі хустки можна як з класичними пальто, так і з пуховиками оверсайз. Ця трендова новинка більше підійде жінкам, хоча чоловіки також можуть спробувати створити стильний лук.

В’язані шапки

Модні шапки зима 2021/22 (фото - колаж)

Теплі та комфортні шапки різної в’язки не покидають позиції головних трендів зимою 2021/2022. Вони підійдуть тим, хто полюбляє поєднувати стиль і комфорт. В'язані шапки дуже універсальні і підійдуть для офіційних луків, кежуалу і навіть романтичних побачень.

А головна фішка їх в тому, що можна як придбати готову, так і зв’язати власноруч. Приготуйте кілька мотків пряжі і витратіть два-три вільних вечори і шапка готова! Вибирайте колір, стиль в’язки, візерунок на свій смак і ідеальний головний убір на зиму у вас «в кишені».

Балаклави

Модні шапки зима 2021/22 (фото - колаж)

Найоригінальніший тренд цієї зими, який нікого не залишив байдужим — це балаклави. Вони викликають подив, цікавість, непорозуміння чи справжнє захоплення. Бренди Alessandro Michele, Calvin Klein, Prada вже встигли додати балаклави до своїх нових колекцій.

Ці новинки стали найобговорюванішим трендом серед головних уборів. Зараз їх можна знайти як в світових модних будинках, так і в магазинах мас маркету. Одягати балаклави можна з будь-якими аутфітами: класичними, в стилі кежуал, романтичними, діловими.

Теплі панами

Модні шапки зима 2021/22 (фото - колаж)

Мода на панамки увійшла до нашої буденності рік тому, а зараз модні дизайнери пропонують носити утеплені варіанти головного убору і взимку. Називаються вони Bucket Hats і перекладаються як шляпа-відро.

Знайти такі шапки можна в різних дизайнах: з хутра, зі шкіри (або її замінника), вельвету, плюшевої тканини. Щоб така шапка зігрівала зимою, її додатково утеплюють з внутрішньої сторони. Носити такі шапки можуть з абсолютно різними луками будь-якого стилю.

Берети

  Модні шапки зима 2021/22 (фото - колаж)

Символ паризької моди та європейської витонченості знову в тренді. Елегантні берети можна зустріти в нових колекціях модних будинків Philosophy и Dior. Різноманітність матеріалів, кольорів і текстур вражає: тканинні, вельветові, шкіряні яскравих або стриманих кольорів.

Модні дизайнери пропонують одягати берети як жінкам, так і чоловікам. Створити з ним можна як офіційні образи, так і луки на прогулянки.

Шляпи з широкими полями

Модні шапки зима 2021/22 (фото - колаж)

Широкополі шляпи займають одні з перших місць серед трендів зими 2021/2022. Колись такі шляпи були виключно чоловічим елементом гардеробу, але згодом вони перейшли і до жіночого.

Такі шляпи не просто стильні, а й комфортні. Вони добре захищають від дощу та снігу, гарно зігрівають голову. Шукайте їх в колекціях Tods, Chanel Elisabetta, Franchi і в звичайних мас маркетах Zara, Stradivarius, Reserved.

Модні головні убори зима 2021/22 - відео

Baker Boy

Модні шапки зима 2021/22 (фото - колаж)

Фуражка під назвою Baker Boy вже не перший рік отримує перші позиції серед трендів осені, зими і весни. Це улюблена шляпка знаменитостей: Белли Хадід, Бріджит Бордо, Міллі Боббі Браун. Знайти Їх можна в колекціях відомих будинків Dolce&Gabbana, Gucci, Marine Serre, Dior.

Такі фуражки можна поєднувати з теплими пуховиками, пальто, дублянками і косухами. Багато модників і модниць вважають Baker Boy універсальним елементом гардеробу. Вони підідуть і під класичний лук, і під офіційний, і під аутфіт на прогулянку, побачення. Цієї зими найпопулярнішими будуть фуражки в вінтажному стилі.

Бейсболки

Модні шапки зима 2021/22 (фото - колаж)

Тренд, який ніколи не втратить своєї популярності — бейсболки круглий рік. Для зимового періоду дизайнери розробили теплі бейсболки з додаванням шерсті, кашеміру, хутра, плюшевої тканини. Знайти їх можна в мас маркетах Zara, Stradivarius, Bershka і відомих модних будинках Celin і Dior.

Бейсболки можна одягати під капюшон або хустку, щоб було тепліше. Зазвичай їх поєднують з кежуал луками, але можна поекспериментувати і зробити офіційні луки з кепками.

Шапки-авіатори

Модні шапки зима 2021/22 (фото - колаж)

Ушанки або авіатори, як їх тепер називають західні дизайнери, також вважаються трендовими зимою 2021/2022. Вони знайомі нам з дитинства і зараз повертаються в моду. Такі шапки дуже теплі, ідеально підходять для тих, хто вибирає комфорт.

Такі шапки підійдуть як для чоловіків, так і для жінок. Поєднують їх з будь-якими аутфітами, але частіше їх одягають з луками в стилі стріт-стайл.

Пов’язка тюрбан

Модні шапки зима 2021/22 (фото - колаж)

Для тих, хто не любить носити теплі шапки, пропонуємо гарну альтернативу — тюрбан у вигляді пов’язки. Він виглядає дуже естетично і легко. Тюрбан вважається жіночим елементом гардеробу. Його легко одягати і зняти, він не псує зачіску і допомагає створити витончені, елегантні луки. Придбати тюрбан можна в магазинах або ж зв’язати самостійно. Він захищає вуха від холоду, зігріває голову.

Модні зимові шапки - тренди 2022 (відео)

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?