Прикмети на Масляну 2022 — як привернути гроші, кохання і щастя
Категорія
Календар Свят
Дата публікації

Прикмети на Масляну 2022 — як привернути гроші, кохання і щастя

Прикмети на Масляну 2022 — як привернути гроші, кохання і щастя
Джерело:  online.ua

Масляна — це смачне та веселе свято, яке знаменує кінець зими та початок весни. Свято відоме не лише смачними млинцями, а й великою кількістю ворожінь, прикмет та повір’їв. Гід Онлайн розповідає, як відсвяткувати Масляну 2022, щоб залучити гроші й щастя в дім та розкрити таємниці долі.

Прикмети та ворожіння на Масляну 2022

Фото: unsplash.com

Ворожіння за тістом для млинців

Уся магія починається на етапі приготування тіста для млинців. До приготування потрібно підходити дуже серйозно. Зверніть увагу на те, як підходить тісто. Якщо швидко та пишно, то рік буде успішним, сповнений нових досягнень і перемог. А якщо тісто підходить погано і довго, то і рік буде невдалим.

Перший млин всьому голова

Коли тісто вже буде готове, можна переходити до смаження. Дуже важливо прослідкувати затим, яким вийшов перший млинчик. За ним можна дізнатися свою долю. Якщо у дівчини млин не пригорів і легко перевернувся на іншу сторону, то варто чекати на заміжжя найближчим часом. А якщо він прилип і не перевертається, рветься, то приміряти весільну сукню доведеться не скоро.

Також придивіться до краєчків млина. Якщо вони ідеально рівні, то майбутній шлюб буде дуже щасливим та сповненим кохання. А якщо краєчки вийшли рваними, то у шлюбі буде багато сварок і непорозумінь.

Останній млин передбачує майбутнє

Коли всі млинці готові, кличте гостей до столу і пригощайте смаколиками. А після частування зверніть увагу на те, скільки млинців залишилося на столі. Вважається, що саме стільки дівчині доведеться чекати на судженого.

Також зверніть увагу на те, який млинець ви з'їсте останнім. Якщо у начинці буде сир, то суджений буде гарним господарем, любитиме чистоту та порядок. Ікра у начинці свідчитиме, що наречений буде дуже заможним і щедрим. А варення — знак того, що хлопець буде дуже харизматичним та відкритим до спілкування.

Ворожіння на Масляну для вагітних - як дізнатися стать дитини

 Фото: envato.com

За допомогою млинців можна навіть передбачити стать дитини. Для цього потрібно насмажити багато млинців та запросити друзів, рідних на свято. Поставте млинчики на стіл і уважно придивіться, хто саме візьме перший зі стопки.

Якщо жінка, то у вас скоро народиться дівчинка, а якщо чоловік, то чекайте на хлопчика.

Ворожіння на гроші

І це ворожіння також пов'язане з випіканням млинців. Воно допоможе дізнатися, яким буде ваш майбутній рік: у великих статках чи боргах.

Зробіть тісто та приготуйтеся випікати млинчики. На пательню виливайте тісто і про себе промовляйте «Підкажи мені, Масляна, чого мені чекати: гаманця повного чи кишені порожньої?».

Після випікання зверніть увагу на те, яким вийшов млинчик. Рум'яний, золотистий і пишний — це до великих фінансів, прибутків, премій. А якщо він тонкий, підгорілий, то чекайте на борги та нестачу грошей.

Як дізнатися про судженого на Масляну

Дізнатися ім’я і особистість судженого також можна на Масляну. Це ворожіння дуже просте і дієве. Перед випіканням млинців візьміть до рук пательню і скажіть таку фразу «Прийди, суджений, спробуй мої млинці». Тепер можете починати смажити млинчики. Вважається, що суджений прийде до вас ввечері уві сні.

Прикмети на Масляну 2022

Фото: envato.com

  • Перший млинець краще віддати собачці. Вважається, що це принесе у ваше життя великі статки.

  • Також перший млинець можна віддати нужденним. Так ви зможете поминути душі померлих родичів.

  • Якщо дівчині приснився сон, як вона пече млинці, то зовсім скоро до неї прийде успіх, любов, гармонія та взаєморозуміння з родичами та близькими.

  • Якщо у неділю перед Масляною йде дощ та пахмурна погода, то навесні буде великий врожай грибів.

  • Якщо на Масляну прийшла погана погода, сніжить і температура опускається нижче нуля, то літом чекати на спеку не варто.

  • Зверніть увагу на дахи. Якщо на них розташовано багато бурульок, то і врожай навесні буде дуже багатим.

  • Скільки було спечено млинчиків на Масляну, стільки сонячних днів потрібно чекати у наступному році.

  • Якщо дівчина на Масляну зранку зустріла чоловіка, який трохи випив, то це гарний знак. Зовсім скоро вона зможе зустріти свою другу половинку та вийти заміж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?