Робота в декреті: 10 способів заробити гроші без відриву від дитини
Категорія
Онлайн Гід для Мам
Дата публікації

Робота в декреті: 10 способів заробити гроші без відриву від дитини

Робота в декреті: 10 способів заробити гроші без відриву від дитини
Джерело:  online.ua

У декретній відпустці багато мам не перестають займатися трудовою діяльністю і успішно поєднують її з вихованням малюка. Багато в чому для мами робота в декреті є не лише засобом самозабезпечення, а й способом соціальної самореалізації, спілкування зі світом та розвитку творчого потенціалу. Онлайн Гід пропонує 10 ідей для роботи у відпустці для догляду за дитиною, які дозволяють отримати додатковий дохід без відриву від сім'ї.

Робота в декреті дозволяє жінкам почуватися незалежнішими і не клянчити гроші у чоловіка на кожну жіночу дрібницю. Де знайти таку роботу, щоб особливо не обмежувати інтереси сім'ї, залишатися хорошою мамою, але при цьому заробляти гроші?

Робота у декреті – 10 прибуткових ідей

Фото: unsplash.com

Програмування, веб-дизайн, оптимізація

Слова знайомі, але незрозумілі. Загалом, це розробка та розкручування сайтів. Потребує спеціальної кваліфікації, але за бажання можна навчитися. Такого сорту роботу пропонують багато бірж фрілансерів.

Блог

Теж слово нині модне. На своєму блозі можна заробляти за допомогою розміщення платної реклами, платних посилань, а також створення та просування інфопродуктів (своїх чи чужих). Однак, для цього варто спочатку добре розкрутити свій блог, а на це теж потрібен час.

Копірайтинг

На тих же біржах фрілансерів багато замовлень на написання статей у блоги або інтернет-журнали. Тут гроші швидкі, але не такі й легкі. Щоб заробити більш менш пристойну суму потрібно друкувати за комп'ютером як вчена мавпочка.

Інтернет-магазин

Онлайн-продажі стають все більш затребуваними, особливо зараз у період пандемії коронавірусу. Як досвідчена мама молодій мамі ви можете запропонувати: дитячу косметику, підгузки, дитячий одяг та взуття, іграшки та розвиваючі книжки, слінги, тощо.

Консультації з грудного вигодовування

Якщо бентежать продажі, можете зайнятися консультуванням з грудного вигодовування, слингоношення, догляду та виховання дитини. Тут мамі є де розвернутися, адже ви вже майже експерт із цих питань.

Міні-садок

На додаток до свого п'ятирічного сина можна брати на день ще двох сусідських дівчат. І хлопчику є, з ким пограти, і гроші у домі завжди є.

Мережевий маркетинг

  Фото: envato.com

Не пирхайте, це відмінний метод не лише продажів, а й побудови своєї бізнес-системи. Знову ж таки результат не такий швидкий, зате стабільний.

Різні послуги вдома

Переклади, репетиторство, обробка фотографій, макіяж, манікюр, педикюр, пошиття та ремонт одягу, в'язання. Все це – відмінні способи заробітку за наявності певних навичок.

Продаж своїх творів

Ви малюєте, вишиваєте, ліпите, плетете... Всі ці твори можуть не лише прикрасити ваш будинок та доставити радість близьким, а й поповнити сімейний бюджет. Свої хендмейд шедеври можна розповсюджувати серед знайомих, а також викладати в інтернеті.

Участь в інтернет опитуваннях

У таких сервісах взагалі ніяких навичок не потрібно - сиди біля комп'ютера та відповідай на запитання. Звичайно, у такій роботі є багато мінусів - ви менше проводите часу з чоловіком, дітьми та друзями. Ще менше часу лишається на себе.

Працювати у декреті чи ні, кожен вирішує сам, виходячи зі своїх потреб та характеру. Однак, відпустку по догляду за дитиною можна використовувати для набуття нового досвіду, навичок, навчання та роздумів про те, як ви хочете жити далі. Підробіток у декреті може в результаті стати успішним бізнесом у майбутньому, коли дитина виросте, подорослішає та стане самостійною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?