Ворожіння на Новий рік 2020: як дізнатися майбутнє
Категорія
Календар Свят
Дата публікації

Ворожіння на Новий рік 2020: як дізнатися майбутнє

Ворожіння на Новий рік 2020: як дізнатися майбутнє
Джерело:  online.ua

Новорічна ніч - найвдаліший час для ворожіння, адже вона має магічну силу, завдяки якій всі передбачення і заповітні бажання збуваються. Які ворожіння на Новий рік краще проводити, щоб дізнатися, що приготував саме вам Білий Металевий Щур? ONLINE.UA зробив добірку цікавих ворожінь на Новий рік 2020 на майбутнє, на любов, на бажання, які привідкриють таємну завісу долі.

Новий рік 2020: ворожіння на майбутнє

Господар Нового 2020 року, Білий Металевий Щур - звір непередбачуваний. Вона любить і хитрувати, і прикрасити події, але ніколи не стане обманювати своїх улюбленців. Тому обов'язково запитайте символ 2020 року, що він заготовив вам на наступні дванадцять місяців. При чому не обов'язково ворожіння проводити на самоті - їх можна включити в новорічний сценарій для великої компанії гостей.

Пиріг з сюрпризом

Це не тільки цікаве, але і смачне ворожіння для великої компанії. Щоб його провести, потрібно заздалегідь приготувати пиріг і розділити його на порційні шматки. У кожен шматок покласти невеликий символ з передбаченнями. Наприклад, це може бути:

  • квасоля - великі покупки;

  • кільце - велика любов і шлюб;

  • шматочок тканини - виконання заповітного бажання;

  • записка - успіх у справах і навчанні;

  • монетка - фінансове благополуччя.

Насправді сюрпризів в пирозі може бути багато. Головне, щоб шматочків вистачило на всіх гостей.

Передбачення на воску

Розплавте свічку і вилийте віск в миску з водою. Включіть фантазію і охарактеризуйте фігуру, яка вийшла. Наприклад, якщо воскова фігура буде нагадувати виноград, то в майбутньому році ви будете купатися в любові і достатку, якщо дитину - то в новому році вас чекає нове велике починання або проєкт, з воску утворився вінок - до виконання заповітної мрії, зірка - до вирішення всіх проблем, хвилі - до гарних змін у житті.

Ворожіння по книзі

Гадати на Новий рік можна також за допомогою книги. Для цього на закриту книгу потрібно покласти ліву руку і вголос вимовити хвилююче питання. Потім відкрити книгу на будь-якій сторінці і прочитати перший рядок, на який впав погляд - це і буде відповіддю на ваше запитання. Для новорічних ворожінь книгу краще беріть тематичну, так як навряд чи телефонний довідник зможе передбачити майбутнє.

Ворожіння по монеті

Підготуйте монетку і три тарілки. Попросіть когось із близьких покласти її під одну з тарілок. Якщо вдасться знайти монетку з першого разу, то в Новому 2020 році на вас чекає фінансовий успіх, якщо з другого - проблем з грошима не буде, якщо з третього - чекайте матеріальних проблем або великих непередбачених витрат.

Новорічні гадання на бажання

Якщо ви не хочете заглядати в майбутнє, але мрієте про виконання таємного бажання, то можна провести прості гадання в новорічну ніч, які підкажуть, чи можна розраховувати на диво. Одним з найпростіших способів для цього вважається ворожіння на рисі. Щоб його провести, візьміть в ліву руку жменю рису і подумки загадайте бажання. Висипте крупу на порожню тарілку і перерахуйте зернятка. Якщо їх число парне - відповідь "да", непарне - "ні".

Візьміть дві однакові склянки: одну повну, другу порожню. Згадайте над ними бажання, а потім швидко над столом перелийте воду з повної склянки в порожню. Якщо скатертина під склянками залишиться сухою - загадане збудеться.

Згадайте бажання-питання, на яке можна відповісти "так" або "ні" », і покличте в кімнату домашнього кота або кішку. Якщо улюблений вихованець переступить поріг кімнати з лівої лапки, то відповідь позитивна, якщо з правої - негативна. Однак є і третій варіант: у разі, якщо вихованець проігнорує запрошення - подальша доля залежить тільки від вас.

Протягом двох тижнів після Нового року можна гадати на вікнах. Увечері з настанням темряви виходьте у двір і, закривши очі, загадуйте бажання. Потім підрахуйте кількість вікон в своєму будинку, в яких горить світло. Якщо нарахували парну кількість - ваше бажання збудеться, якщо непарну - доведеться чекати до наступного року.

Ворожіння на любов

Дізнатися про почуття коханої людини за допомогою сірників вважається одним з найбільш точних і простих методів ворожіння на Новий рік. Візьмете з нової сірникової коробки два сірники і закріпіть їх вертикально на невеликій відстані один від одного. Загадайте, який сірник буде символізувати чоловіка, а який - жінку. Потім запаліть їх, і спостерігайте за процесом згоряння: якщо сірники схиляються один до одного, то це сигналізує про взаємні почуття, якщо один із сірників не схильний і залишився в вертикальному положенні, то це говорить про байдужість.

Дуже легко і просто поворожити на любов можна за допомогою ошатної ялинки. Попросіть когось із близьких, щоб вам зав'язали очі, після цього зробіть кілька кіл навколо ялинки і зніміть з неї першу-ліпшу іграшку. Колір іграшки буде сигналом про те, що чекає вас в майбутньому році на любовному фронті.

  • Іграшка біла - не варто чекати змін в особистому житті,

  • червона - скоро зустрінете любов,

  • зелена - бурхливі стосунки,

  • срібляста або золотиста - зустріч з багатим нареченим.

І не забувайте, новорічна ніч наділена магічною силою - загадуйте бажання, веселіться та вірте в диво, і тоді високосний 2020 рік Щура принесе вам тільки щастя і удачу!

Раніше ONLINE.UA розповідав, як залучити багатство, удачу і успіх на Новий рік 2020 і як правильно проводити 2019 рік, щоб показати свою привітність і гостинність Білому Металевому Щуру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?