Ворожіння на Старий Новий рік — як розкрити таємниці долі
Категорія
Календар Свят
Дата публікації

Ворожіння на Старий Новий рік — як розкрити таємниці долі

Ворожіння на Старий Новий рік — як розкрити таємниці долі
Джерело:  online.ua

Щедрий вечір — це час не тільки веселих святкувань, а й ворожінь. Цей обряд прийшов до нас з давніх часів. Вважається, що саме передбачення, отримане в ніч з 13 на 14 січня є найточнішим. Як ворожити на Старий Новий рік, щоб отримати правдиві передбачення на майбутнє? Гід Онлайн підготував найцікавіші варіанти ворожіння на Старий Новий рік, які допоможуть отримати відповіді на особисті питання.

Ворожіння на Старий Новий рік на судженого 

 Фото: envato.com

Ворожіння з гребінцем

За допомогою цього ворожіння можна дізнатися, хто стане вашим судженим. У ніч Старого Нового року дівчині потрібно гарно розчесати волосся. При цьому приговорюйте «Прийди, мій суджений, розчеши мені волосся». Потім лягайте спати. Уві сні прийде суджений та зовсім скоро дівчина вийде заміж.

Ворожіння за допомогою каблучки

Дівчата на Щедрий вечір збиралися та катали по підлозі кільце. По черзі це мала зробити кожна дівчина. Та, у якої каблучка докотиться до дверей, вийде заміж.

Ворожіння з обручкою, хлібом та крючком

Це ворожіння допоможе визначити те, яким буде майбутній чоловік. Потрібно заздалегідь підготувати три предмети: хліб, обручку (можна звичайну каблучку) та крючок. Їх складають в темну коробку та накривають щільним клаптиком тканини. Потім кожній дівчині потрібно витягнути один з них, перший, що попаде під руку. Якщо витягне хліб, то чоловік буде заможним, якщо кільце — гарний, а якщо крючок — убогий та бідний.

Ворожіння з цибулею

Також на Щедрий вечір дівчата можуть поставити проростати цибулю. Кожна має промаркувати свою та поставити на підвіконня. Та, у котрої першою зійде цибуля, і вийде заміж першою.

Ворожіння на Щедрий вечір на бажання

 Фото: envato.com

Ворожіння на воді

Для нього потрібно підготувати дві склянки, одна з них наповнена водою, а інша пуста. Дівчина має загадати бажання та почати переливати воду з одної склянки в іншу і навпаки. Зробити це потрібно кілька разів, про себе повторюючи бажання. Потім відставляємо склянки та придивляємося до стола, де вони тільки но стояли. Якщо на ньому лише кілька крапель, то бажання точно збудеться, а якщо більш як три, то шанси на здійснення невеликі.

Ворожіння на зернах

Це просте ворожіння, яке провести дуже просто та швидко. У Щедрий вечір насипте в банку якогось зерна, наприклад, гречка, булгур, кіноа. Вголос поставте питання та дістаньте з банки невелику жменьку крупи лівою рукою. Тепер порахуйте кількість зерняток у вас у руці. Якщо там парна кількість, то відповідь на питання позитивна, а якщо непарна, то негативна.

Ворожіння на Старий новий рік 2022 на майбутнє

 Фото: envato.com

Ворожіння з вареничками

Святкування Старого Нового року відоме багатим святковим столом. І одна з головних страв — вареники. Готуючи їх, господиня може заховати каблучку, монетку, та додати варення і сіль. На святкуванні гості почнуть частувати вареники та дізнаються, кому потрапили варіанти «з сюрпризом». Каблучка у вареничках означає, що зовсім скоро ця людина одружиться, монетка символізує багатство, варення у начинці — радість та щастя, а сіль — сльози та горе.

Ворожіння на розмовах

Згідно з цим ворожінням, у Щедрий вечір дівчатам потрібно піти гуляти вулицями та прислухатися до розмов. За традиціями, дівчата підходили до хатинок та уважно слухали, про що говорять власники будинку. Нині можна трохи змінити традицію і слухати розмови перехожих. Якщо вони мають гарний настрій, говорять про позитивні речі, то і в житті потрібно чекати веселощів. Якщо ж перехожі сваряться, говорять на підвищених тонах, то у майбутньому на вас чекає негатив.

Книжкове ворожіння

Поворожити на Старий Новий рік можна і за допомогою книги. Підберіть для початку змістовну книгу. У Щедрий вечір візьміть її до рук та загадайте бажання. Потім відкрийте книгу на будь-якій сторінці та прочитайте перше речення. Як тлумачити це — залежить від вас.

Ворожіння з тінями

Для початку розкладіть перед собою тарілочку, клаптик паперу, сірники та свічку. Згорніть листок паперу, покладіть на тарілочку та підпаліть його сірниками. Коли листок прогорить, піднесіть до нього свічку, щоб утворилася проекція на стіну. Тепер уважно подивіться на тінь та подумайте, як її можна трактувати. Вона і буде підказкою про майбутнє.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?