Як схуднути без дієт: 3 найефективніші народні засоби
Категорія
Здоровий спосіб життя
Дата публікації

Як схуднути без дієт: 3 найефективніші народні засоби

Як схуднути без дієт: 3 найефективніші народні засоби
Джерело:  online.ua

Будь-які дієти для схуднення побудовані на обмеженнях у раціоні. Одні спрямовані на зниження калорійності харчування, інші змушують зовсім виключити вуглеводи або жири з раціону, монодієти фокусуються на одному продукті. Не завжди таке меню виявляється корисним для організму. Але є кілька способів скинути зайві кілограми без виснажливих дієт та тренувань. Гід Онлайн розповідає, які народні засоби допомагають схуднути без дієт.

Які є народні засоби для схуднення?

 Фото: envato.com

Народні засоби для схуднення працюють за іншим принципом, ніж дієти. Вони перевірені сторіччями та абсолютно безпечні для здоров'я.

У них враховуються властивості лікарських рослин, ягід, соків, які знижують апетит, прискорюють обмін речовин та звільнення організму від рідини та шлаків, що не тільки не має негативного впливу, а й, навпаки, допомагає оздоровити та омолодити організм.

Ефективні народні засоби для схуднення

Трав'яний настій

Вранці бажано випити трав'яний настій, який притупити голод, виключити бажання перекусити між прийомами їжі. Як відомо, саме перекуси в більшості випадків додають нам зайві кілограми.

Щоб приготувати такий настій, необхідно приготувати суміш із сухих трав: лист сіни, кора жостеру, фіалка триколірна, коріандр, мучниця, солодка гола, горець перцевий у співвідношенні – 4:3:2:3:2:4:2.

Увечері столову ложку суміші насипати в термос, залити склянкою окропу і настоювати до ранку. Процідити, випити голодний шлунок.

Салат для схуднення

Вечорами можна вживати корисний салат для схуднення. Натерти яблуко і корінь селери у співвідношенні 3:1, додати до них, натертий на дрібну тертку хрін і заправити кислим молоком. Бажано солі до нього не додавати.

Ванни з настоями трав

Допомагають у схудненні й щоденні ванни з настоями трав. Для суміші потрібно: по 3 частини фіалки триколірної та кори жостеру, по 2 частини кореневищ пирію, коріння солодки голої і трави горця перцевого.

У каструлю налити 1 літр води, всипати чотири столові ложки суміші і прокип'ятити на маленькому вогні 15 хвилин. Процідити та додати у ванну. Оптимальна температура води – 40 градусів. Достатньо 10-15 процедур, щоб позитивний результат став помітним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?