Як виглядати молодше свого віку — б’юті-секрети вічної молодості
Категорія
Краса
Дата публікації

Як виглядати молодше свого віку — б’юті-секрети вічної молодості

Як виглядати молодше свого віку — б’юті-секрети вічної молодості
Джерело:  online.ua

Сучасні вчені ще не винайшли еліксир молодості, щоб в 40 чи 50 років виглядати на 25. Хоча він і не потрібен, адже кожна жінка може виглядати на десяток років молодше, якщо буде притримуватися кількох правил. Гід Онлайн розповідає, як виглядати молодше свого віку та ділиться дієвими порадами стилістів і візажистів. Жодної магії, лише працюючі методи!

Як виглядати молодше у 30, 35 чи 40 років?

Фото: envato.com

Як відомо, зустрічають завжди за зовнішнім виглядом. Тому для того аби виглядати молодше, потрібно спершу попрацювати над іміджем. Стилісти радять:

  • Перебрати гардероб. Позбавитись об’ємних речей та великих балахонів. Краще обрати речі, які підкреслюють фігуру та приховують її недоліки. Віддавайте перевагу речам світлих відтінків, а від темних, сірих, чорних краще відмовитися. Вони лиш додають віку. Але одяг потрібно обирати згідно свого віку і статусу. Адже жінка, яка одягається в підлітковому стилі, виглядатиме скоріше комічно, аніж модно.

  • Підкоригувати макіяж. Він має підсвічувати обличчя, а не обтяжувати його. Додайте до звичного макіяжу базу під тональний крем, яка маскує розширені пори та інші недоліки. До того ж краще відмовитись від тонального крему, адже він достатньо щільний та створює ефект маски на обличчі. Краще віддати перевагу ВВ-крему та консилеру. А для того аби освіжити лице, додайте рум’яна, хайлайтер.

  • Слідкувати за станом та кольором волосся. Адже нічого так не додає років, як відрослі корені та сухе волосся. Тому для того аби мати молодший вигляд, не економте та регулярно відвідуйте перукаря-стиліста. Також пропонуємо навчитися укладати волосся, аби воно виглядало охайно та привабливо. Наприклад, можна акуратно підібрати волосся заколкою або зібрати його у пучок.

Що робити, аби виглядати молодше - ефективні рецепти

  Фото: envato.com

Жінка, яка постійно жаліється на життя та розповідає, яким гарним було її життя колись, ніколи не зможе виглядати молодше. Тому для цього потрібно змінювати своє мислення, відношення до життя. Маємо кілька рецептів, як налаштувати себе на позитивний лад:

  • Стакан завжди на половину повний. Пам’ятайте, що життя любить тих, хто любить його. Не витрачайте час на конфлікти, а вільний час проводіть так, як цього хоче душа. Навколо себе зберіть людей, які підіймають вам настрій, а не псують його.

  • Не поспішайте записувати себе в бабусі. І взагалі не акцентуйте увагу на віці. Зрозумійте, що в першу чергу ви цікава жінка, яка радіє життю та має гарне почуття гумору. Якщо ви випромінюєте позитивну енергію, а не постійно жалієтеся на вік, люди сприйматимуть вас набагато молодше.

  • Не забувайте посміхатися. А от дарувати посмішку можна не тільки оточуючим, а й самій собі, в відображенні у дзеркалі. Жінки, які посміхаються, завжди дарують добрі, гарні емоції. Тому посмішка і позитивна енергія буде відображатися не тільки на внутрішньому стані, а й на зовнішньому вигляді.

Як в 30 виглядати на 20 - корисні звички

Фото: unsplash.com

Корисні звички додають краси жінці. І для того аби виглядати на кілька років молодше, варто додати до своїх буденних справ кілька корисних звичок:

  • Регулярні фізичні вправи. Починайте свій день з 15-хвилинної зарядки. Зовсім скоро ви помітите, як покращиться ваша фізична форма. До того ж, зайві кілограми точно додають зайвих років.

  • Зволоження шкіри. Суха та розтягнута шкіра легко накине вам зайвих років. Звичайно, ми завжди пам’ятаємо про зволоження шкіри обличчя, а про шкіру тіла зовсім забуваємо. Тому регулярно користуйтеся зволожуючими засобами на все тіло після душу. А посуд мийте в рукавичках, аби не псувати шкіру миючими засобами. До того ж гарною звичкою буде мати при собі крем для рук, регулярно зволожувати руки.

  • Ранковий масаж обличчя. Для того аби прибрати набряки та зробити обличчя візуально худішим, робіть ранковий масаж. Можна придбати спеціальний ролик та скребок або виконувати його просто пальцями. Це покращить кровообіг, зніме набряки та допоможе підбадьорити себе.

Як жінці виглядати молодше?

 Фото: envato.com

Молодість криється не тільки в зовнішньому вигляді, а й у здоровому стані організму. Тому для того аби виглядати молодше, не забувайте слідкувати за здоров’ям.

  • Стан шкіри легко видає зайві роки. Тому не забувайте регулярно відвідувати дерматолога та косметолога. Усі запалення, чорні цятки чи морщинки псують зовнішній вигляд. Шкіру потрібно зволожувати, відшелушувати ороговілі частинки, а за необхідності проводити пілінги, чистки та шліфовки. Гарний стан шкіри дорівнює гарному зовнішньому вигляду.

  • Раціон харчування. Для того, аби завжди гарно себе почувати, потрібно коригувати харчування. Зменшіть кількість смаженого, жирного, мучного, солодкого. Віддавайте перевагу свіжим овочам, фруктам м’ясу та рибі, приготованими на пару. Не забувайте регулярно пити воду, мінімум півтора літри чистої, негазованої води на день. Ще одна порада: не наїдайтесь перед сном. Взагалі, краще їсти останній раз за 3-4 години до сну.

  • Здоровий образ життя — ключ до вічної молодості. Помічали, що люди, які ведуть активний та здоровий образ життя, завжди виглядають молодше. Тому рекомендуємо скорегувати стиль життя: раніше лягайте спати, більше ходіть пішки, не забувайте про спорт та здорове харчування, а головне — не сидіть на одному місці.

Отже, виглядати жінці молодше свого віку — це не така і важка задача. Потрібно лише додати щось нове в свій імідж, освіжити макіяж та не забувати про корисні звички і здоров'я, а також змінити своє ставлення до життя. І, звичайно, головне — завжди мати гарний настрій!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?