З Днем святого Миколая 2023 — найкращі привітання, вірші, листівки
Категорія
Привітання
Дата публікації

З Днем святого Миколая 2023 — найкращі привітання, вірші, листівки

Джерело:  online.ua
З Днем святого Миколая 2023  — найкращі привітання, вірші, листівки

Тепле та сімейне свято День святого Миколая вже зовсім скоро наповнить затишком наші оселі. Гід Онлайн підготував привітання з Днем святого Миколая - у нашій добірці яскраві листівки, щирі вірші, проза та СМС-вітання.

День святого Миколая — особливе свято для дітей та дорослих. Адже воно нагадує нам, що за будь-яких обставин потрібно залишатися людьми та завжди допомагати ближнім.

Діти в цей день отримують подарунки під подушку, а дорослі обмінюються теплими привітаннями з побажаннями добра та щастя. Пропонуємо різні варіанти привітань близьким, друзям та колегам.

Головна традиція Дня святого Миколая - подарунки. Дітки з усього світу вранці шукають сюрпризи у себе під подушками, в чобітках або у шкарпетках. Зважаючи на цю традицію, не тільки малечі, а й близьким, коханим людям можно зробити подарунок.

Ще однією гарною традицією є встановлення та відкриття новорічної ялинки. Саме в цей день встановлюється головна ялинка в містах по всій Україні. Щоб створити святковий настрій, кожна сім’я також може встановити ялинку і прикрасити власну оселю.

Привітання з Днем святого Миколая - вірші та проза

Картинка з Днем святого Миколая

Вітаю з Днем святого Миколая! Бажаю, щоб Святий Миколай допомагав вам у будь-яких починаннях. Хай всі незгоди оминають ваш дім, а потрапляють у нього лише взаєморозуміння, гарний настрій та любов. Зі святом!

***

З Днем святого Миколаю
Я вітаю від душі!
І в цей день святий бажаю
Оберегу від святих!

Хай чудотворець-покровитель
Поруч з вами завжди буде
Та у Бога він, хранитель
За вас читає молитви!

 Привітання з Днем святого Миколая - листівка

Вітаю з Днем святого Миколая! Хочу побажати, аби в вашому житті завжди панувала злагода і гармонія. Нехай Миколай Чудотворець оберігає молитвами вашу сім’ю.

***

З Днем святого Миколая!
Від серця і душі бажаю
Яскравих свят та подій
І незабутніх відкриттів.

Найкращі картинки з Днем святого Миколая

З Днем Святого Миколая Чудотворця хочу привітати. Бажаю, аби він оберігав вас від усіх труднощів та життєвих складнощів. Натомість хай дарує лише позитивні емоції, успіхи в усіх починаннях та багато нових вражень. Хай його молитви будуть головним оберегом для вас та вашої родини.

***

Вітаю з Днем святого Миколая
Та сердечно вам бажаю,
Нехай він створить чудо справжнє
Та подарує давню мрію!

 З Днем святого Миколая - листівка

Друже! Вітаю з цим чарівним святом. Бажаю, аби кожен твій день був сповнений позитиву, гарних емоцій та нових відкриттів. Хай Миколай Чудотворець допоможе знайти особисте щастя та відкриє багато чудес. З Днем святого Миколая!

***

Приходить святий Миколай
У кожен дім сьогодні
Загадки, таємниці, чудеса
Він з собою приносить.

Багато щастя і добра
Він підготував для тебе,
Тому вхопи більше тепла
І трохи радості для себе!

***

В цей радісний День святого Миколая хочу побажати більше щастя та радості вашому дому. Не зважайте на дрібні невзгоди та тримайте лише добре в голові. Хай Миколай спостерігає за вами та дарує доброту, тепло і затишок життю. Зі святом!

Картинка-привітання з Днем святого Миколая

З днем святого Миколая
Тебе сьогодні я вітаю
Бажаю щастя від душі,
Та щоб завжди були гроші!

Хай розум завжди світлим буде
Здоров’я також не підведе
Щасливим будь, не вішай носа
В свято щастя і тепла!

***

Святий Миколай в оселі наші поспішає. Хай Миколай чудотворець подарує тепло та добро вашій душі, аби ви змогли зігріти цим теплом інших. Нехай святі янголи з неба слідкують за вами та наставляють лише на позитивний шлях. Бажаю, аби саме це свято сповнило серце любов’ю та гарними емоціями.

***

Миру, радості і позитиву
Хай принесе вам святий Миколай
Щастя, радості в миру
Сердечно побажаю вам!

Короткі СМС-привітання з Днем святого Миколая

З днем Миколая вас привітаю,
Здійснення бажання вам побажаю.
Щоб вашу домівку Янгол беріг,
В здоров’ї і щасті був оберіг.

З Днем святого Миколая - картинка

За легендою святою,
Миколай приходить в дім,
В кожушку своїм чудовом,
Та дива дарує всім,
Щоб у хаті була радість,
Щірі втіхи, лад та мир,
Та на всі ваші бажання
Завжди висточало сил!

***

З Днем святого Миколая!
Хай дива на вас чекають,
Все, немов у казці буде,
Линуть блага звідусюди.

Листівки з Днем святого Миколая

Зі святом чудовим вітаю,
Й від щирого серця бажаю,
Щоб Миколайчик подарував
Все, чого ти так давно жадав!
Хай буде здоров’я й палке кохання,
І збудуться всі потаємні бажання!

День святого Миколая в Україні – це свято радості та подарунків. Дітки з усього світу вранці ретельно перевіряють свої подушки, чобітки та шкарпетки, шукаючи сюрпризи, які їм залишив цей чарівний святковий герой. Віддавши належну шану традиції, варто пам'ятати, що подарунки можуть бути приємним сюрпризом не лише для діток, а й для близьких та коханих.

Ще однією чарівною традицією, яка наповнює серця теплом та святковим настроєм, є встановлення та відкриття новорічної ялинки. Саме в День святого Миколая встановлюється головна ялинка у містах по всій Україні, створюючи неповторний святковий атмосферний фон. Але не лише міста можуть насолоджуватися цією чудовою традицією – кожна сім’я також може встановити свою власну ялинку та прикрасити свій дім, занурившись у незабутню казкову атмосферу.

Запам'ятайте ці традиції та зробіть свято незабутнім для себе та вашої родини. Радість подарунків та блискуча ялинка наповнять ваш дім святковим настроєм, а ці моменти залишаться в пам'яті назавжди. Веселе свято святого Миколая!"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?