Значення імені Валентина — характер і доля дівчаток та жінок
Категорія
Імена
Дата публікації

Значення імені Валентина — характер і доля дівчаток та жінок

Значення імені Валентина — характер і доля дівчаток та жінок
Джерело:  online.ua

Ім'я Валентина в перекладі з латинської "valeо" означає міцна, здорова. Сильні сторони імені - доброта, здатність до лідерства, сила волі, цілеспрямованість, сильна енергетика, відхідливість, незалежність. Слабкі сторони - дратівливість, різка зміна настрою. Гід Онлайн розповідає, яке значення у імені Валентина, яку долю і характер воно забезпечує дівчаткам і жінкам.

Характер імені Валентина

 Фото: pixabay.com

Якщо вибираєте ім'я для дівчинки, варто знати, що у дитинстві Валя справжня дзиґа. Деякі думають, що у неї в попі знаходиться вічний двигун. Іноді батьки подумують купити їй каску, тому що вона буквально не може всидіти на місці. Їй треба пізнавати світ, і часто це знайомство може закінчуватися сльозами: вона то впаде, то вдариться об щось.

Але, при властивій їй енергійності і імпульсивності, до отримання знань Валя тягнеться з величезним задоволенням: може годинами читати книги і вирішувати задачі. Валюша - смілива дівчинка. Може спокійно розштовхати натовп дітлахів на новорічному святі, щоб отримати подарунок від Діда Мороза, але в юному віці може з'явитися невпевненість в собі.

Валя добра, весела і творча дівчинка. Ці якості вона зберігає і в дорослому житті. Першими друзями часто стають хлопчики, і протягом усього життя в її суспільстві більше представників чоловічої статі, ніж жіночої.
Настрій Валі змінюється часто: спочатку вона вся іскриться, стрибає, сміється, а потім ні з того ні з сього перетворюється в їжачка і випускає свої колючки. Наприклад, може накричати на вас, піти в найдальший кут або заплакати без пояснення причини.

Валя з дитинства любить керувати і управляти іншими: в дитячому саду може вишикувати всю групу, в школі - заспокоїти клас без вчителя. Люди часто піддаються її умілому впливу. У шкільному віці вона стає справжньою паличкою-виручалочкою вчителів: то дошку протерти попросять, то простежити за роботою учнів. У цьому віці вона стає вихованою і слухняною дівчинкою, що дуже радує батьків.

Подорослішавши, Валя залишається такою ж активісткою. Бере участь в організації будь-якого заходу. Також вона дуже чуйна, завжди готова прийти на допомогу іншим, не дивлячись на те, що сама може її потребувати. Вона не конфліктна особистість, намагається загладити сварку, запропонувавши компроміс, однак посперечатися любить. Іноді це дає їй самоствердитися, підняти свою самооцінку.

Яка Валентина в дружбі?

Фото: pixabay.com

У Валі з самого дитинства багато друзів, тому що вона начебто притягує людей до себе. Але більша частина з них-просто знайомі, кращих ж друзів у неї не більше п'яти, а то й ще менше.

Дружба для Валі - це все. Вона ніколи не кине друга в біді, приїде в будь-який час і в будь-яке місце, завжди підбадьорить, похвалить. Але лестити теж не в її правилах, вона завжди каже правду, і це часто є приводом для сварок з близькими. Від інших вона також вимагає тільки чесності. Якщо їй збрешуть, що ця зачіска їй до лиця, а правда потім розкриється, то простить вона нескоро.

Захоплення і схильності Валі

У Валі дуже багато хобі, починаючи вишивкою і закінчуючи повітряної йогою. Її спокійно можна назвати справжньою умільці: вона вишиває, плете, шиє одяг, проте з в'язанням відносини дуже натягнуті. Перше знайомство зі швейною машинкою зазвичай теж не супроводжується успіхом, але з часом Валя напрацьовує навик, і справа йде в гору.

Взагалі, Валентина дуже талановита. Вона і пише, і малює, і грає на музичних інструментах. Ще вона дуже любить подорожувати. Весь її холодильник може бути прикрашений магнітиками з різних країн і міст, а закордонний паспорт - весь в штампах.

Кохання в житті Валентини

Фото: pixabay.com

Валентина - дуже мрійлива натура. Побачивши на вулиці симпатичного хлопця, може багато чого собі напридумувати, а потім забути про цього хлопця, зустрівши на наступний день іншого.

Але не подумайте, що вона непостійна, зовсім ні. Любов для неї дуже тонка справа. Перш ніж закохатися, їй треба добре пізнати людину, зрозуміти, чи може вона їй довіряти, і, тільки після того, як потенційний партнер прийме всі її дивацтва, вона закохається без пам'яті.

Валентина визнає тільки взаємну любов. Крім того, вона не любить терпіти. Коли щось буде сильно її не влаштовувати, вона прямо висловить це, і, якщо нічого не зміниться, то спокійно розірве відносини з людиною.

Зради вона не прощає, але при цьому Валя зовсім не мстива і не піде до ворожки, щоб зіпсувати життя своєму колишньому, просто відпустить. Вона дуже любить дітей. Може подовгу грати з ними, читати їм книжки, вчити чомусь. В її родині їх часто буває не менше трьох.

Професії для Валентини

Фото: pixabay.com

Валентині, з її лідерським і енергійним характером, підходять професії вчителя, директора, шеф-кухаря, організатора свят, маркетолога, хореографа, режисера.

Як творча особистість, вона може зв'язати своє життя з професією актриси, співачки, музиканта.

Також їй підійдуть професії, пов'язані з екстримом, наприклад, інструктор зі стрибків з парашутом, альпініст або космонавт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?