Модні штани 2022 — тренди й новинки
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Модні штани 2022 — тренди й новинки

Модні штани 2022 — тренди й новинки
Джерело:  online.ua

Модні штани є основним елементом жіночого гардероба. Вони допомагають створювати образи для будь-яких подій. Які штани будуть в моді у 2022 році? Гід Онлайн зібрав наймодніші моделі, які будуть у тренді цього року - в добірці є варіанти на любий смак.

Модні штани 2022 - трендові моделі

Штани кльош

 Модні штани 2022 (фото - колаж)

Цей фасон займає перші місця серед трендів вже другий рік поспіль. У 2022 році стильними вважатимуться штани кльош з натуральних матеріалів та класичних кольорів.

Важливо, щоб штани мали достатню довжину, майже до підлоги. Таким чином вони будуть подовжувати ноги та візуально витягнуть силует. Кльош можна поєднати з простими сорочками, футболками, топами, кросівками, туфлями на підборах.

Джогери

Жіночі штани 2022 - модні тренди (фото - колаж)

Спортивні штани, які поступово перейшли у наш щоденний базовий гардероб — це штани джогери. Колись це була форма для спортивних тренувань та бігу. Але завдяки зручності та практичності вони швидко стали варіантом на кожен день.

Джогери мають одну фішку, яка відрізняє їх від карго — резинка на гомілці. Їх виготовляють з трикотажу, джинси  або бавовни. Такі штани круто поєднуються з кросівками, кедами, спортивними худі та футболками.

Палаццо

Штани 2022 - модні жіночі тренди (фото - колаж)

Це широкі жіночі штани, які гарно підкреслюють витонченість та жіночність. Вони дуже зручні та легкі. Раніше палаццо були елементом виключно літнього гардероба. Але дизайнери вирішили поекспериментувати та замість звичайних легких тканин почали виготовляти їх з щільних та теплих тканин.

Тому тепер палаццо можуть стати основою стильних луків протягом всього року. Добре палаццо поєднуються з туфлями на підборах, кедами чи кросівками. А на верх можна одягти як просту футболку, так і вишуканий жакет та стильну блузку.

Кюлоти

 Модні штани весна/літо 2022 (фото - колаж)

Кюлоти — це дуже стильний тренд, який підтримують світові зірки Голлівуду. Це вкорочені штани, які мають форму трапеції. Раніше вони також були виключно літнім трендом, але згодом стали елементом цілорічного гардероба.

Виглядають кюлоти дуже стильно та стануть основою луків для прогулянок, відпочинку чи роботи в офісі. Для літнього образу можна поєднати кюлоти з футболкою або топом та мюлями на підборах. Для образів на прохолодну погоду доповнюйте їх теплим джемпером, пальто класичного крою.

Штани зі шкіри

 Модні штани 2022 - жіночі тренди (фото - колаж)

Модні шкіряні штани стали головною фішкою колекцій багатьох відомих дизайнерів. Штани мають як класичні, так і дуже яскраві кольори чи навіть принти. Виготовляють їх як з натуральної шкіри, так і з екологічних замінників.

Трендовими будуть як штани з високою посадкою, так і з середньою, довжина також різна — як вкорочені, так і дуже довгі. Поєднати такі шкіряні штани можна з туфлями на підборах, масивними чоботами.

Карго

 Штани жіночі 2022 - тренди (фото - колаж)

Це штани, які залишаються в тренді протягом останніх трьох років. Вони завоювали свою популярність завдяки поєднанню зручності та стильного зовнішнього вигляду. Їх фішка в кишенях, що розташовані на стегнах.

Карго можна одягти і на побачення, прогулянку, і на роботу в офіс. Адже такі штани поєднуються зі спортивним одягом та з класичними елементами. Спробуйте поєднати карго з жакетом та класичною сорочкою чи з худі пастельних кольорів та спортивними кросівками.

З анімалістичними принтами

Модні штани жіночі - тренди 2022 (фото - колаж)

У 2022 році у тренди повертаються анімалістичні принти. Дизайнери вирішили дати друге життя цьому застарілому принту. Тепер на стильних показах можна побачити штани з принтами, які нагадують забарвлення диких звірів.

Найтрендовішими є малюнки леопарда, змії та зебри. З такими штанами можна створити моно-лук і підібрати всі інші елементи в одному принті. А також їх можна зробити родзинкою загального образу і доповнити більше нейтральними речами.

Які штани у тренді в 2022 році — відео

Ось такими будуть трендові штани у 2022 році. Саме вони стануть основою модних жіночих луків весною та влітку. Зберігайте собі корисну добірку та користуйтеся нею при покупках нового одягу. При створенні образів користуйтеся не лише світовими тенденціями, а й власним смаком. Адже одяг в першу чергу допомагає нам виражати свій внутрішній світ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?