Найефективніші процедури для весняного відновлення шкіри
Категорія
Краса
Дата публікації

Найефективніші процедури для весняного відновлення шкіри

Найефективніші процедури для весняного відновлення шкіри
Джерело:  online.ua

Сніг, холодний вітер, перепади температур дуже негативно впливають на нашу шкіру. З приходом весни шкіра потребує відновлення. Повернути здоровий стан та природну красу допоможуть косметологічні процедури. Гід Онлайн розібрався, як відновити шкіру та які процедури для цього варто обрати. Жодних операцій чи хірургічних втручань - лише магія косметології.

ТОП-7 салонних процедур для шкіри обличчя 

Фото: envato.com

Біоревіталізація

Якщо взимку ваше обличчя постійно перебувало під потоками холодного повітря, то скоріш за все зараз шкіра зневоднена і потребує зволоження. Негативно також на шкірі відображається сухе повітря під час опалення квартири.

Впоратися з цією проблемою та максимально зволожити шкіру допоможе біоревіталізація. Вона допоможе делікатно зняти ороговілий шар шкіри, відновити пошкодження та врятувати шкіру від зневоднення. Також вдасться вирівняти тон обличчя, покращити щільність шкіри та скорегувати овал обличчя.

Мезотерапія вітамінами

Під час зимового періоду наша шкіра страждає від нестачі вітамінів. Тому навесні потрібно відновити баланс та наситити шкіру вітамінами. Допоможуть це зробити косметологічні доглядові процедури, які мають багато вітамінів у своєму складі.

Одна з них — мезотерапія. Це ін’єкційна процедура, коли під шкіру вводять вітамінні коктейлі. Таким чином препарат потрапляє у шари епідермісу та починає активно діяти. Мезотерапію неможливо замінити масками чи кремами, вони всі поступаються процедурі у ефективності.

Редермалізація

Ця процедура дуже схожа на біоревіталізацію. Головна відмінність в тому, що формулу препарату складає поєднання гіалуронової та янтарної кислоти. Розробив її швейцарський інститут Hyalual.

Її цінність полягає втому, що після зимового періоду вона підвищує регенеративний потенціал, а також відновлює структуру шкіри, максимально зволожує її і допомагає прибрати пігментацію. Регулярне проведення редермалізації забезпечить ліфтинг шкіри та допоможе позбавитися від зморшок.

LPG-масаж обличчя

  Фото: envato.com

Після зимового періоду та впливу зовнішніх факторів обличчя та тіло втрачає тонус, потребує перезаряджання. Відновити пружність шкіри допоможе LPG-масаж. Він являє собою методику масажу, коли для обличчя (і тіла) використовують спеціальний вакуумний апарат.

Процедура допомагає повернути пружність шкіри, зробити овал обличчя більш чітким, розгладити дрібні зморшки. Важливо, що LPG-масаж не робить візуальний ефект, а конкретно видаляє проблеми.

Ультразвукова чистка обличчя

Зимовий період характеризується низькими температурами, сухим повітрям і холодним вітром. Через це шкіра обличчя дуже страждає, у результаті ми отримуємо лущіння, забиті пори, зневоднення. Очистити шкіру допоможе ультразвукова чистка обличчя.

З її допомогою вдасться позбутися ороговілого шару, очистити пори, прибрати дрібні камедони та прищики. Після чистки шкіра максимально очищується, повертає собі здоровий тон, стає пружною та здоровою. Робити ультразвукову чистку потрібно регулярно, але у весняний період вона особливо потрібна нашому обличчю.

Пілінг кислотами

   Фото: envato.com

Відновити шкіру після зимового періоду допоможе кислотний пілінг. Його не можна замінити скрабами чи масками. Якщо ви маєте шкіру з лущеннями, висипаннями, забитими порами, пігментними плямами, то ця процедура дуже допоможе.

Пілінг скорегує всі дефекти, очистить пори, відновить шкіру, поверне їй пружність, природне сяяння. Перед проходженням процедури варто проконсультуватися з косметологом.

Радіочастотний ліфтинг

Часто цю процедуру називають Radio Frequency або RF. Її суть у тому, щоб впливати на шкіру високочастотним електричним струмом. Це інноваційна та безпечна техніка, яка допоможе шкірі пробудитися після зими. Радіочастотний ліфтинг допоможе позбавитися дрібних зморшок, повернути пружність, трохи скорегувати овал обличчя, підтягнути шкіру навколо очей.

Відновити шкіру після зимового періоду можуть допомогти косметологічні процедури. Всі вони повертають шкірі пружність, омолоджують, розгладжують зморшки. Ефект від них зберігається надовго, тому ще кілька місяців ви зможете насолоджуватися гладеньким та приємним обличчям!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?