Рибки, ящірка чи кошеня? Найкращий домашній вихованець для кожного знака зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Рибки, ящірка чи кошеня? Найкращий домашній вихованець для кожного знака зодіаку

Рибки, ящірка чи кошеня? Найкращий домашній вихованець для кожного знака зодіаку
Джерело:  online.ua

Кожен знак зодіаку має свій характер та темперамент. І це треба враховувати коли ви вибираєте собі домашню тварину, адже така «сумісність» допоможе вам краще ладити зі своїм чотирилапим улюбленцем. Гід Онлайн розповідає, який домашній вихованець найкраще підходить кожному знаку зодіаку.

Овен - лабрадор-ретривер чи хаскі

Фото: pexels.com

Овни – це, зазвичай, дуже енергійні та рішучі люди, вони добре ладять з оточуючими, мають багато друзів, не бояться життєвих проблем. Домашній вихованець повинен відповідати їх активному образу життя.

Представникам цього знаку найкраще підійдуть активні породи собак – лабрадор-ретривер, сибірський хаскі, джек-рассел-тер’єр. З такою твариною ви зможете часто виходити на прогулянки в парк, займатися на спортмайданчику, а також спілкуватися з іншими власниками собак.

Телець - хом'як

Фото: pexels.com

Тільці по своїй природі люди не дуже рішучі та малоактивні, вони рідко де бувають та надають перевагу домашньому відпочинку. Представника цього знаку зодіаку краще завести тварину, яка не вимагатиме особливого догляду та не потребуватиме багато уваги. Оптимальним вибором домашнього улюбленця для Тільців стане хом'як. Це мила тваринка, невибаглива до корму. До того ж, за хом’яком цікаво спостерігати та не складно доглядати.

Близнюки - папуга

Фото: pexels.com

Близнюки – люди активні та допитливі. Вони доволі комунікабельні та легко заводять нові знайомства. Близнюкам потрібен активний вихованець, який відповідатиме їхньому характеру. Краще за все їм звернути увагу на собачку невеликої породи.

Проте якщо заводити собаку для вас проблематично, можете придбати собі папугу. Деякі види папуг легко піддаються дресируванню та швидко вчаться копіювати людську мову. З таким домашнім улюбленцем вам точно не буде коли сумувати.

Рак - африканський карликовий їжак

Фото: pexels.com

Раки схильні до частих перепадів настрою та сильних душевних переживань. За своєю природою Раки досить емоційні, тому їм потрібна тварина, яка допоможе заспокоїтися під час стресу, та якій навіть можна виговоритись про накипіле.

З «класичними» домашніми вихованцями, такими як собаки чи птахи, Раки навряд чи знайдуть спільну мову, а от така екзотична тваринка, як африканський карликовий їжак, їм точно підійде.

Лев - бенгалка чи хорт

Фото: pexels.com

Леви люблять знаходитися в центрі уваги, тому астрологи радять завести їм якусь екзотичну домашню тварину. Якщо ви готові розщедриться, можете придбати собі бенгальську кішку. Такий домашній улюбленець – це саме втілення розкоші та екзотики.

Проте й догляд за цим улюбленцем має бути відповідний. Бенгальські кішки не їдять будь-яке м’ясо та доволі вибагливі до корму. Якщо такий варіант вам не підходить, то можете обрати у якості улюбленця собаку «аристократичної» породи, наприклад хорта.

Діва - рибки

Фото: pexels.com

Діви просто обожнюють чистоту та порядок у домі, а навіть незначне забруднення здатне викликати у них роздратування. Тому тварина, яка перевертатиме все шкереберть в домі, Дівам точно не підійде. Від вибору котів та собак стовідсотково слід відмовитися, адже ці тварини потребують багато уваги та здатні пошкодити ваші речі.

Краще придбайте собі акваріум з рибками, за якими буде цікаво спостерігати. До того ж, вони не завдадуть вам ніякого клопоту.

Терези - декоративні кролики

Фото: pexels.com

Терези люблять розкіш та аристократизм. Тварина у представників цього знаку теж має бути відповідна до статусу – про пса-дворнягу не може бути й мови. При виборі тварини орієнтуйтесь на спроможності вашого бюджету.

Якщо є така можливість, можете й чистопорідного коня придбати, проте більшості підійде варіант скромніший. Найбільш сумісні зі знаком Терезів декоративні кролики. Ці тваринки дуже лагідні та ручні, а виглядають вони доволі екзотично.

Скорпіон - пітон чи ігуана

Фото: pexels.com

Скорпіони відомі своїм непростим характером. Банальна кішечка чи собачка їм мало підходить. Скорпіонам більше підійде щось екзотичне та навіть таємниче, наприклад пітон, ігуана чи інша рептилія.

Такий улюбленець в тераріумі точно приковуватиме здивовані погляди гостей. Проте він потребує особливого догляду. Змії, зазвичай, їдять гризунів та інших дрібних тварин, тому вам потрібно заздалегідь обдумати, як скласти оптимальний раціон та комфортні умови для рептилії.

Стрілець - кіт

Фото: pexels.com

Стрільці не сидять на одному місці, вони постійно зайняті якимись справами та переговорами. Найкращий варіант для цього знаку зодіаку – кіт.

Більшість порід котів доволі невибагливі у догляді та не потребують занадто багато уваги. Головне щоб їм було що поїсти та де поспати. Якщо ви не хочете тратити багато часу на виховання грайливого кошеняти, яке може завдати чимало клопоту, краще беріть вже дорослу тварину.

Козоріг - морська свинка

Фото: pexels.com

Козороги відрізняються своїм трудоголізмом та постійно занурені у роботу. Їм часто часу на себе не вистачає, що вже говорити про виховання домашньої тварини.

Виходячи з цього, Козорогам потрібно брати тварину, яка потребуватиме якомога менше уваги. Такою тваринкою можна назвати морську свинку. Головне вчасно забезпечити її їжею, а зайняття у той час, коли господар пропадатиме на роботі, вона собі точно знайде.

Водолій - канарка чи ворон

Фото: pexels.com

Більшість Водоліїв – люди творчі та неординарні. Вони постійно знаходяться у якихось роздумах та багато часу проводять наодинці. Домашня тварина для цього знаку зодіаку повинна бути невибагливою та не потребувати забагато уваги.

На цю роль ідеально підходять птахи, наприклад, хвилясті папуги або канарки. Можна завести собі й ворона, який задумливо каркатиме, доки ви працюватимете над черговим проектом.

Риби - йоркширський тер’єр або французький бульдог

Фото: pexels.com

Риби відомі свою добротою та м’яким характером. Окрім цього, представників даного знаку зодіаку доволі емоційні. Їм потрібна тварина, яка допоможе зняти стрес та відволіктися від роботи та домашніх клопіт. А ще для Риб дуже важлива емоційна віддача.

Такою твариною може стати породиста собака, наприклад йоркширський тер’єр або французький бульдог. До того ж, ці породи легко піддаються дресируванню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?