Як і з чим носити легінси у 2022 році
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Як і з чим носити легінси у 2022 році

Як і з чим носити легінси у 2022 році
Джерело:  online.ua

Легінси знову на піці модного олімпу! У 2022 році вони стануть одним з головних модних трендів. Гід Онлайн розповідає, як та з чим носити легінси, щоб виглядати стильно.

Як носити легінси у 2022 році

 Фото - колаж

У 2022 році легінси — це інструмент, який допоможе вам проявити індивідуальність та створити власний стиль. Не забувайте, що зараз все ще у тренді оверсайз. Тому до обтягуючих легінсів не забувайте додавати об’ємні елементи гардероба.

Легінси вже давно перестали бути суто спортивним одягом. Одягати їх можна і на роботу в офіс, і на прогулянку, і на спортивні тренування. Для різних подій існують різні моделі легінсів. Зараз розберемо кожну окремо.

З чим носити легінси в офіс

Фото - колаж

Якщо ваш корпоративний дрес-код дозволяє, то носити легінси можна і на роботу. Краще обирати моделі класичних кольорів: чорного, білого, сірого. Також зверніть увагу на тканину — вона має бути достатньо щільною та не просвічувати.

Носити легінси можна з жакетами, сорочками, водолазками, туфлями на підборах, черевиками. Універсальний образ: легінси з білою подовженою сорочкою.

Але не забувайте, що легінси — це неформальний тип одягу. Тому доповнити образ потрібно класичними елементами та аксесуарами. Так вам вдасться урівноважити свій зовнішній вигляд.

З чим носити легінси влітку

 Фото - колаж

Навесні та влітку можна створювати яскраві та легкі образи з легінсами. Тепер можна не обмежуватися класичними кольорами і віддати перевагу яскравим відтінкам: лимонному, малиновому, вишневому, зеленому.

Влітку можна носити легінси з футболками, легкими топами, елегантними блузками. У цей період з легінсами можна створювати як класичні, так і образи для прогулянок. Тому взуття також може бути будь-яким: від масивних кросівок до витончених туфель на підборах.

З чим носити легінси взимку 2022

Фото - колаж

Взимку варто вибирати максимально теплі легінси, які мають утеплення та пошиті з щільного матеріалу. Головне при створені луку приділити увагу верхньому одягу та аксесуарам.

Найкраще до обтягуючих легінсів підійде пуховик чи дублянка-авіатор. Доповнити лук можна стильною шапкою, кепкою чи шарфом. Не зайвими будуть окуляри та сумка в тон до загального образу. Гарно доповнять лук чоботи з високою халявою, масивні кросівки чи великі черевики.

З чим носити спортивні легінси

Фото - колаж

Створювати спортивні луки з легінсами дуже просто. Доповнюйте їх своїми улюбленими речами зі стрітстайлу. Найпоширеніший варіант: поєднати легінси зі світшотом та кросівками чи кедами. Виглядає такий лук дуже стильно. Доречним такий образ буде на прогулянку чи у подорож.

Другий варіант образів зі спортивними легінсами — з чоботами та джемпером оверсайз. Цей лук підходить для прохолоднішої погоди. Зі спортивними легінсами можна створити ідеальні смарт-кежуал луки.

Як носити легінси зі спідницею

 Фото - колаж

Минулого року модний будинок Chanel здивував усіх незвичайною комбінацією: сукні та спідниці+ легінси. Тому у 2022 році можна сміливо створювати яскраві та незвичайні луки у такій стилізації.

Для таких поєднань краще вибирати легкі та короткі спідниці. Колір значення не має, головне, щоб він пасував до загального образу. Легінси під спідницю вибирайте легкі та однотонні, класичних контрастних кольорів: білий, чорний, сірий.

З чим носити легінси повним жінкам

 Фото - колаж

Думка про те, що повним жінкам не варто одягати легінси, хибна. Адже цей елемент гардероба може гарно підкреслити будь-яку фігуру. Потрібно лише підібрати правильну модель та знати, з чим їх комбінувати.

По-перше, легінси для такого типу фігури мають бути однотонними, без яскравих принтів. Краще вибирати темні відтінки: коричневий, шоколадний, сірий, чорний, темно-синій. Тканина має бути достатньо щільною та не просвічувати.

Поєднувати легінси можна з блейзерами, жакетами, спортивними худі, кофтами. Особливо гарно повним жінкам поєднувати легінси з туніками та довгими кофтами. Також гарно виглядають легінси в ансамблі з короткими сукнями та спідницями.

Легінси — це універсальний та практичний елемент гардероба. І в 2022 році вони будуть серед головних трендів. Тому сміливо додавайте їх до своїх повсякденних образів та комбінуйте з улюбленими речами!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?