Погана енергетика і не тільки. Що не можна дарувати на Новий рік 2022 Тигра
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Погана енергетика і не тільки. Що не можна дарувати на Новий рік 2022 Тигра

Погана енергетика і не тільки. Що не можна дарувати на Новий рік 2022 Тигра
Джерело:  online.ua

Купувати подарунки — одна з найцікавіших частин підготовки до Нового року. Всі знижки, розпродажі, спеціальні пропозиції можуть збити з пантелику. Але купувати подарунки потрібно з розумом, зважаючи на те, які предмети забороняє дарувати головний символ року — Чорний Водяний Тигр. Гід Онлайн зібрав список заборонених подарунків, які краще не дарувати близьким на Новий рік 2022.

Які подарунки не можна дарувати на Новий рік 2022?

Фото: envato.com

Астрологи вважають, що існує список заборон на подарунки.

Дзеркало

Фото: envato.com

Дарувати дзеркало вважається поганою прикметою не тільки на Новий рік, а й на будь-яке інше свято. Адже вважається, що дзеркало — це справжній портал між нашим світом і потойбіччям. Також вважається, що цей предмет може зберігати погану енергетику, тому такий подарунок може принести негатив в дім.

Годинник

Подарунок у вигляді годинника вважається поганою прикметою. За давніми забобонами він може призвести до розлуки з близькою людиною, прискорить перебіг життя і наблизить смерть.

Рушники

Презентувати рушники на Новий рік також заборонено. Цей забобон прийшов до нас з давніх-давен. Колись саме рушники ставали головним предметом на весіллях і похороні. Тому вважається, що подарувати такий подарунок означає побажати смерті.

Алкоголь

Все, що нагадуватиме людині про шкідливі звички, краще не приносити у подарунок. До цього списку також можна додати бокали, дорогі цигарки, запальничку, попільнички, тощо. Навіть від елітного алкоголю відомих виробників потрібно відмовитися.

Домашні капці

Фото: envato.com

Поганою прикметою вважається дарувати домашні капці. Це дійсно незвичайно, адже у всіх нас капці асоціюються з теплом, комфортом і затишком. Але забобони з давніх часів говорять, що дарувати капці — це до тяжких хвороб і навіть смерті.

Шкарпетки

Заборона на шкарпетки стосується лише подарунків для коханих. А все тому, що вони є символом розлуки, швидкого розставання. Тому на Новий рік і свята, пов’язані з річницею відносин, краще шкарпетки не дарувати.

Книги

Зі списку новорічних подарунків потрібно також виключити книги. Хоч ми всі і звикли до того, що книга — найкращий подарунок, але на Новий рік правила кардинально змінюються. Вважається, що книга приносить в сім’ю непорозуміння та сварки. Тому від цього подарунку краще відмовитися.

Шарфи або хустки

Дарувати на Новий рік хустку також не дуже бажано. Адже в давнину існував забобон, який стосувався саме шарфів і шалей. Вважалося, що даруючи такий предмет, людина разом з ним передає негатив, хвороби. Якщо ж шарф дарує кохана людина, то він принесе розлуку і одинокість.

Ножиці

Презентувати ножиці на Новий рік заборонено тому, що вони є символом розрізання, розривання, закінчення будь-яких відносин. Але у цього правила є один вийняток. Дарувати ножиці на будь-яке свято без наслідків можна лише представникам професії перукаря, барбера або швеї.

Рукавички

Фото: envato.com

Народні прикмети кажуть, що дарувати рукавички на новий рік — це до великих сварок і непорозумінь. Такий подарунок може навіть призвести до розлуки. А рукавички в темних відтінках неодмінно накличуть темну смугу в житті.

За східним календарем 2021 рік Залізного Бика змінить новий 2022 рік Чорного Водяного Тигра. Це благородний, сміливий і відчайдушний звір. В залежності від ситуації він може бути спокійним і м’яким, а може агресивним і імпульсивним.

Тигр дуже ризиковий, через що 2022 рік буде сповнений авантюр, пригод і несподіванок. Тому сподівайтеся на удачу, не бійтеся нових можливостей, але зберігайте мудрість тверезий розсудок.

Водна стихія тварини буде сприяти розвитку мистецтва і творчості. Зустріти цей рік потрібно з розмахом, проявивши все своє самовираження, щоб запам’ятатися Тигру і отримати його прихильність.

Що не можна робити на Новий 2022 рік Тигра?

Фото: envato.com

Зустрічати Новий рік 2022 потрібно у компанії за багатим столом. Тигр не любить голосні вечірки і натовпи людей, тому краще віддати перевагу застіллю в родинному колі. Стіл має бути повним різноманітних страв і смаколиків. Зустрічати рік потрібно в гарному наряді, з зачіскою і макіяжем. Але жодних блискіток, паєток, кислотних кольорів. Краще надати перевагу стриманим відтінкам і простим фасонам.

Чорний Водяний Тигр точно оцінить ваші старання йому догодити і подарує вам успіх протягом року.

Список заборон, який стосується Нового року, чималий. Щоб не розгнівати Тигра, пропонуємо заздалегідь дізнатися про те, що не подобається головному символу. Наприклад, Тигр не терпітиме бруду вдома, тому обов’язково приберіть оселю перед святом. Також йому не до душі сварки і перебранки, тож вирішіть всі конфлікти в старому році. Одяг також має значення. Відмовтеся від яскравого одягу на користь натуральної гами відтінків.

І не забудьте прибрати символ старого року — Бика і замінити його на новий — Тигра.

Подарунки на Новий рік — важлива частина святкування, підійти до якої потрібно з розумом і заздалегідь. Вирушаючи на шопінг, беріть із собою наш список заборон, щоб купувати лише потрібні подарунки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?