Як визначити характер чоловіка і жінки за стилем одягу
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Як визначити характер чоловіка і жінки за стилем одягу

Як визначити характер чоловіка і жінки за стилем одягу
Джерело:  online.ua

По одежі зустрічають, а по уму проводжають — говорить старовинне українське прислів’я. Дійсно, одяг відіграє дуже важливу роль і дає характеристику людині ще до знайомства з нею. Виявляється, що за стилем одягу можна навіть дізнатися основні риси характеру чоловіка чи жінки. Як це правильно зробити і не помилитися із судженнями? Гід Онлайн розкаже, як встановити характер людини за її щоденним стилем.

Як дізнатися характер чоловіка за стилем одягу

Якщо уважно придивитися до стилю чоловіка, то можна легко встановити його основні риси характеру. Психологи склали 5 найбільш поширених чоловічих стилів і підготували опис характеру для кожного.

Ніби з обкладинки журналу

Фото: envato.com

Такий чоловік завжди слідкує за стильними тенденціями та сучасними трендами. В його гардеробі знайдеться багато речей від знаменитих дизайнерів, він вміє відрізняти штани карго від джогерів. Чоловіки з таким стилем вважають дуже важливим те, як вони виглядають та як їх сприймать оточуючі.

Друзів та другу половинку він також шукає з гарним стилем, які слідкують за модою. Їм дуже важко виходити зі своєї зони комфорту. Знайти компроміс з ними не легко, але цілком можливо. До таких модників потрібно шукати індивідуальний підхід.

Спортивний стиль

Фото: envato.com

У таких чоловіків основу гардероба складають худі, спортивні кофти та штани для тренувань. І зовсім не обов’язково, що професія чи хобі пов’язані зі спортивними заняттями. Скоріш за все такий чоловік цінує комфорт і ставить зручність понад усе.

Друзів та партнерку він вибирає таких, з якими поруч не відчувається напруги, а для спілкування не потрібно діставати зірку з неба. У робочому колективі вони дуже пасивні й рідко проявляють ініціативу.

Лаконічний та офіційний стиль

Фото: envato.com

Костюми, класичні сорочки та туфлі — головні елементи гардероба чоловіків, які цінують порядок та точність у всьому. Зазвичай вони багато працюють на керуючих посадах та віддають усього себе роботі.

Коло їх спілкування складають колеги чи знайомі по роботі. Вдома у них все має лежати на своїх поличках, а бардак може вивести з рівноваги. Створюючи стосунки та сім’ю з таким чоловіком, будьте готові, що ви завжди будете на другому місці після роботи.

Кежуал

Фото: envato.com

Чоловіки, які віддають перевагу стилю кежуал, зазвичай вміють тримати баланс між комфортом і трендами. У них в гардеробі багато стильних і простих речей, які вони вдало поєднують між собою.

У житті вони зазвичай вміють і гарно працювати, і весело відпочивати. Вони достатньо серйозні у питаннях, які стосуються сім’ї, але і встигають приділяти час друзям, хобі, веселощам. Такі чоловіки легко йдуть на контакт, вважаються душею компанії.

Рокерський стиль

Фото: envato.com

Такі чоловіки вважають себе панками і хочуть йти наперекір системі. У них в гардеробі можна знайти шкіряні куртки, штани з шипами чи заклепками, масивні чоботи чи кросівки.

Вони не згодні жити так, як інші та завжди шукають щось нове, незвичайне. Замість комфортного автомобіля у них мотоцикл, а замість тихого сімейного життя постійні веселощі, вечірки.

Як визначити характер жінки за стилем одягу

Стиль жінки також багато може розповісти про її характер. Психологи також виділяють кілька основних стилів, яких дотримується більша кількість жінок. Тож що про жінку говорить одяг? Розбираємось.

Спортивний стиль

Фото: freepik.com

Худі, світшоти та кеди у гардеробі жінці говорять про її легкість та простоту. Така жінка має простий характер і є достатньо прямолінійною. Вона зазвичай не приховують емоції та напряму кажуть те, що думають.

Жінки, що віддають перевагу спортивному стилю одягу, цінують комфорт і не готові відмовлятися від нього навіть заради важливих цілей. Дружити з ними легко і просто, вони швидко знаходять мову з іншими.

Діловий, класичний стиль

Фото: freepik.com

У їх гардеробі можна знайти спідницю-олівець, туфлі-човники чи Мері Джейн, білі сорочки, блейзери і жакети. Ці жінки зазвичай знають собі ціну і вміють постояти за себе. Всі свої досягнення вони отримують завдяки своїй постійній роботі.

У виборі друзів та партнера вони також шукають достойних людей. Створюючи стосунки з такою жінкою, будьте готові до того, що за її серце потрібно буде постійно боротися.

Романтичний та жіночий стиль

Фото: envato.com

Легкі сукні, короткі спіднички, босоніжки чи туфельки на підборах, багато ніжних пастельних кольорів можна знайти в гардеробі жінок з таким стилем. Вони створюють собі стиль легкої, жіночної та трохи наївної особи.

Такі жінки зазвичай не приймають серйозних рішень самостійно і звикли стояти за мужнім чоловічим плечем. З нею дуже легко і весело у спілкуванні. Створюючи стосунки з нею, будьте готові, що статус головного доведеться взяти саме чоловікові.

Кежуал

Фото: freepik.com

Основу гардеробу таких жінок складають прості футболки, джинси, кеди, зручні туфлі, светри, легінси. Жінки з таким стилем люблять комфорт, встигають слідкувати за модними трендами і успішно поєднують їх з класикою у своїх образах.

Вони дуже відкриті та легкі у спілкуванні, легко знаходять друзів у будь-якій компанії. У стосунках з нею теж легко і не напружено. Але за такою жінкою завжди стоїть багато прихильників, тому будьте готові постійно доводити свою любов та тримати фокус уваги на собі.

Характер людини за стилем одягу - на що треба звертати увагу

Фото: freepik.com

  • Якщо людина надає перевагу темним відтінкам (чорний, сірий, темно-синій, темно-зелений), то вона дуже стримана і закрита від оточуючих;

  • Люди, що переважно одягаються у яскраві кольори, більш відкриті для світу і зазвичай мають позитивні настрої, оптимісти по життю.

  • За кількістю речей у гардеробі також можна зробити свої висновки. Люди з великою кількістю речей люблять бути різними, постійно змінюватися та перебувати у центрі уваги. А ті, у кого гардероб складає лише базові речі, не концентрують увагу на зовнішності і люблять залишатися у тіні.

  • Людина приділяє занадто велику увагу деталям? Скоріш за все у неї є проблеми з самооцінкою. Вона ніби намагається створити собі ідеальний образ, щоб довести, що гідна уваги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?