25 оригінальних подарунків на День матері 2022
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

25 оригінальних подарунків на День матері 2022

25 оригінальних подарунків на День матері 2022
Джерело:  online.ua

День матері — це свято, коли ми маємо можливість подякувати нашим матусям за їх турботу, ласку та любов. Можна не просто привітати словами, а й подарувати гарний презент. Не маєте варіанту, що подарувати на День матері? Гід Онлайн підготував 25 найкращих ідей подарунків на День матері - крутий сюрприз можна зробити навіть своїми руками.

Корисні подарунки на День матері 2022

Підписка на квіткові букети

Фото: unsplash.com

Вважаєте, що дарувати квіти — це непрактично, адже вони швидко зів’януть? Тоді маємо вихід! Подаруйте мамі не один букет, а одразу 12. Квіткові магазини практикують цікаву послугу — підписку на букети. Так ви можете придбати таку підписку для мами. Тепер вона отримуватиме букет кожного місяця. Дуже зручно, адже як тільки зів’яне один букет, вона отримає новий.

Планер для кожного дня

Фото: unsplash.com

Супер-мама має встигати все. Тому такий щоденник-планер стане гарним і корисним подарунком. Сюди мама зможе записувати всі свої плани та не забуде про жоден з пунктів.

Браслет з пам‘ятними шармами

Фото: unsplash.com

Сучасні ювелірні компанії пропонують великий вибір шармів (прикрас для браслету). Ці шарми бувають різних форм: тваринки, атракціони, архітектурні пам’ятки, різні фігурки, образи. Зберіть для мами браслет з вашими спільними асоціаціями: додайте шарм зі спільною подорожжю, вашими символами, улюбленими квітками.

Святковий набір джемів та варення

Джеми стануть смачним і дуже корисним подарунком. Саме з них мама розпочинатиме свій ранок, додаватиме їх до тостів, вівсяної каші, чаю, млинців. Рекомендуємо пошукати оригінальні та крафтові варення, зроблені майстрами власноруч.

Сертифікат на шопінг в улюбленому магазині

Мама обожнює шопінг? Тоді подаруйте їй сертифікат на покупки в одному чи кількох улюблених магазинах.

Зволожувач повітря для ароматерапії

Фото: unsplash.com

Розслабитися та позбавитися стресу допоможе сеанс ароматерапії. Щоб не їхати у салон для розслаблення, можна провести процедуру вдома. Для цього потрібен зволожувач повітря. Можна крапнути туди кілька ароматичних олій і релаксувати. Подаруйте мамі зволожувач повітря і забезпечте їй сеанси ароматерапії на кілька років наперед.

Картина за номерами

Провести час весело можна малюючи картинку за номерами. Замовити її можна в інтернеті чи придбати у магазинах для творчості. Після закінчення малювання вона займе місце у інтер’єрі та завжди нагадуватиме про вашу увагу.

Ортопедичні подушки для хорошого сну

Фото: unsplash.com

Здоровий та якісний сон — заклад хорошого сну та гарного настрою. Щоб мама добре висипалася, подаруйте їй спеціальну ортопедичну подушку, які створена під анатомічні особливості людини.

Дошка для подачі снеків

Фото: unsplash.com

Якщо ваша мама обожнює зустрічати гостей та завжди серйозно готується до їх приходу, то спеціальна дошка для сервірування стане гарним подарунком. Так мама зможе подати до столу всі смаколики з гарним сервіруванням.

Стильні окуляри

Фото: unsplash.com

Must Have у 2022 році — це окуляри. Вони не просто захищають від сонця, а й роблять будь-який образ максимально стильним.

Що подарувати на День матері 2022 - подарунки для яскравих емоцій

Фотозйомка «під ключ» для мами

Подаруйте мамі захопливу фотосесію у шикарному образі. Зараз фотостудії та фотографи пропонують варіант зйомки «під ключ». Так ви оплачуєте її, а мамі одразу зроблять макіяж, гарну зачіску, підберуть сукню та проведуть фотозйомку.

Міні-подорож на День матері

Фото: unsplash.com

Щоб подарувати мамі незабутні враження, достатньо відправити її у міні-подорож на вихідні. Зовсім необов’язково подорожувати закордон, можна відправитися у цікаве місце в Україні. Достатньо одного-двох днів, щоб прогулятися новим містом і побачити визначні пам’ятки архітектури.

Квиток у театр

Фото: unsplash.com

Емоції можна подарувати і у форматі квитка на вражаючу виставу в театр. Час, проведений за переглядом театральної вистави точно запам’ятається мамі надовго. Головне — вибирайте ту виставу, яка точно сподобається їй.

Сертифікат на заняття на іподромі

Всі ми, мабуть, мріяли прокататися на конях та відчути швидкість та свободу. Подаруйте мамі кінну прогулянку на іподромі. Така розвага точно запам’ятається їй надовго.

Політ на повітряній кулі

Один з найцікавіших та найекстремальніший варіант з нашої добірки. Піднятися у небо на повітряній кулі — це дуже цікава розвага. Такий подарунок прийдеться до смаку мамам, які відкриті до всього нового та готові на такі цікаві експерименти.

Цілий день у СПА салоні

Фото: unsplash.com

Відпочити тілом та душею можна у СПА. Подаруйте мамі сертифікат на відпочинок з процедурами у салоні й вона точно буде вражена! Масаж, обгортання, баня допоможуть перезавантажитися та з чистою душею повернутися до буденності.

Сертифікат на кулінарний майстер-клас

Якщо ваша мама обожнює готувати, то сертифікат на кулінарний майстер-клас стане гарним подарунком для неї. Вибирайте той варіант майстер-класу, де готуватимуть дійсно цікаву та незвичайну страву. Можливо, після уроку ваша мама стане професіоналом з приготування стейку рібай, фуа-гра чи страв молекулярної кухні.

Подарунки на День матері своїми руками

Полички з натурального дерева

Якщо шукаєте варіант корисного подарунку на День матері, то занотуйте собі цю ідею. Подаруйте їй полички, зроблені своїми руками Їх можна вирізьбити власноруч та декорувати під стиль інтер‘єру. Такий подарунок стане приємним сюрпризом і ще багато років буде слугувати у побуті.

Печиво

Фото: unsplash.com

Смачне та домашнє печиво стане гарним подарунком для мами. Так ви зможете показати свою турботу та любов через подарунок. Не обов‘язково готувати печиво, можна зробити печиво, кекси чи найпопулярніший зараз десерт — корейський бенто-тортик.

Персональний брелок для ключів

Фото: unsplash.com

Милим та функціональним подарунком стане брелок для ключів, зроблений своїми руками. Матеріали та метод створення вибирайте на свій смак. Можна вирізати брелок із дерева та додати оригінальні малюнки, вирізьбити ім‘я мами. Можна зробити гарний брелок з полімерної глини чи солоного тіста. Також є варіант створення у форматі макраме, аплікацій, декору стразами та блискітками. Як бачите, варіантів безліч! Головне — проявіть свою творчість та додайте до подарунка дрібку любові.

Сіль для ванн

Так, приготувати сіль для ванн можна власними руками. Це варіант дуже милого і водночас бюджетного подарунка. Для приготування нам знадобиться спеціальна морська сіль та різні доданки на ваш смак: сухоцвіти, аромаолії, косметичні олії. Змішуйте все і складайте в гарну баночку для подарунка.

Сіль для ванни своїми руками - відео

Плед

Показати свою турботу можна за допомогою пледу, зв’язаного власноруч. На нього доведеться витратити кілька вільних вечорів та не один моток ниток. Персональний подарунок завжди нагадуватиме мамі про вашу любов та увагу.

Шоппер з унікальним дизайном

Якщо ваша мама часто ходить за покупками, то гарним подарунком для неї стане еко-сумка, зшита своїми руками. Можна не просто виготовити шоппер власноруч, а і додати цікавий дизайн за допомогою вишивки, аплікацій чи фарб по тканині.

Оригінальний подарунок на День матері своїми руками - відео

Свічка своїми руками

Створити власноруч можна навіть стильну свічку для інтер’єра. Для цього потрібно підготувати ємність (гарну склянку чи баночку), парафін або натуральні воски та бавовняний шнур, що стане гнотом. Розтопіть парафін або віск на водяній бані, зафіксуйте у баночці гніт та залийте свічною масою. Дайте свічці застигнути та даруйте мамі.

Як зробити подарунок на День матері своїми руками - відео

Фотоколаж зі спільними фото

Безпрограшний варіант подарунку — колаж зі спільними фото. Пошукайте найкращі ваші фотокартки та скомпонуйте їх на ватмані.

Подарунок на День матері своїими руками - фотоколаж (відео)

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?