8 трендових речей, без яких не обійтися у 2022 році
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

8 трендових речей, без яких не обійтися у 2022 році

8 трендових речей, без яких не обійтися у 2022 році
Джерело:  online.ua

Вирішили оновити базовий гардероб? Тоді занотовуйте собі must-have, без яких не обійтися у 2022 році. Гід Онлайн склав добірку речей, які стануть вашими незамінними помічниками при створенні щоденних луків на роботу в офіс, на навчання, на прогулянку чи на побачення. Надихайтеся трендовими ідеями та створюйте стильні образи!

Базовий гардероб 2022 - 8 речей на кожен день

Шкіряні вироби

 Базовий гардероб 2022 - тренди (фото - колаж)

Шкіра стала одним з головних трендів у 2022 році. Тому і у список мастхев, звичайно, також потрапляє. Модні стилісти рекомендують або складати тотал луки, де всі елементи образу будуть шкіряними, або доповнювати звичайні луки шкіряними виробами.

Дизайнери пропонують вироби як з натуральної шкіри, так і з екологічних замінників. У 2022 стильно виглядатиме шкіряний тренч, косуха, сумка чи чоботи.

Базова сумка Tote bag

 Модні аксесуари 2022 - тренди (фото - колаж)

Одним з мастхевів 2022 року стане базова сумка, яка буде вашим супутником на будь-які події. Це має бути сумка нейтрального кольору, яка поєднується з більшістю речей у вашому гардеробі.

Ще одна важлива фішка — місткість. У ідеальну базову сумку можна скласти абсолютно всі необхідні речі.

Дизайнери пропонують один різновид шопера — Tote bag. Це простий та лаконічний аксесуар, у якому достатньо місця для всіх необхідних речей.

Костюми з пір’ями

Модні новинки 2022 для базового гардеробу (фото - колаж)

У 2022 році тренд на дизайн речей пір’ями поступово перестає бути виключно святковим і стає базовим. Тепер пір’я можуть стати вашою родзинкою для образів у офіс, прогулянку, у театр чи на виставку.

Мастхевом може стати звичайна, базова річ, яка має цей елемент декору. У лінійках світових дизайнерів можна знайти сумки, кофти, жакети, сорочки, штани та навіть взуття з пір’ям. З їх допомогою ви зможете створити лаконічні, але не нудні луки.

Палаццо

Базовий гардероб для жінки - тренди 2022 (фото - колаж)

Палаццо мають бути у гардеробі кожної жінки — саме так вважають модні дизайнери. А все через те, що модель палаццо дуже універсальна і підходить жінкам з різною комплекцією та зростом. Штани допомагають візуально витягнути силует та подовжити ноги.

З палаццо можна створювати офіційні луки для роботи. Вони гарно поєднаються з жакетом, сорочкою і туфлями на підборах. А також з палаццо можна створювати кежуал луки та доповнювати їх кросівками, футболками та теплими кофтами.

Лофери

 Модний гардероб 2022 (фото - колаж)

Жіночі лофери вже повернулися у список популярних трендів. І тепер у базовому гардеробі стилісти рекомендують мати хоча б одну таку пару.

Світові дизайнери пропонують багато цікавих варіантів дизайну: від вінтажу у колекціях Gucci та Chanel до незвичайних лоферів в колекціях Louis Vuitton, Givenchy. Вони круто поєднуються зі штанами палаццо, кльош, блейзерами та простими сорочками. Для кежуал луків можна поєднати лофери з футболкою, джинсовою курткою та джинсами вільного крою.

Квадратні масивні окуляри

Модні аксесуари в базовому гардеробі 2022 (фото - колаж)

Без окулярів не обходиться більшість модних луків. Вони вже давно перестали бути виключно елементом літнього гардероба. Тепер одягати окуляри можна в сонячну погоду і зовсім не важливо, який зараз сезон.

У 2022 році популярними будуть темні окуляри квадратної форми, які закриватимуть значну частину обличчя. Шукайте їх у колекціях Longchamp, Gucci.

Корсети

Базовий гардероб 2022 - тренди та новинки (фото - колаж)

Ця трендова новинка дуже полюбилася всім модницям минулого року, тому у 2022 році вже входить у список мастхевів. Тепер корсети вже не є виключно елементом білизни, а стають повноцінними предметами базового гардероба.

Дизайнери рекомендують одягати корсети поверх сорочок чи футболок. Таким чином можна створити яскравий образ для походу у театр, кіно чи на виставку. Можна навіть проекспериментувати та надягти сорочку з корсетом на роботу. А також його можна одягти на голе тіло та доповнити джинсами, штанами чи спідницею та блейзером.

Косуха

Базовий гардероб 2022 - тренди (фото - колаж)

Байкерська куртка зі шкіри вже давно стала базовою у гардеробі. Вона круто поєднується майже з усіма речами та допомагають створювати стильні кежуал образи.

Доповнити косуху можна як легкою шифоновою сукнею чи спідницею, так і джинсами, светром та масивними чоботами. Але варто звернути увагу, що укорочені косухи стилісти рекомендують сховати у шафу подалі - вони в антитрендах. Натомість трендовими вважаються подовжені шкіряні куртки або вінтаж.

Які речі мають бути у базовому гардеробі 2022 — відео

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?